Από το "Mortal Kombat" έρχεται ο σεναριογράφος του "Space Invaders"

Το γνωστό arcade γίνεται ταινία.Η live-action κινηματογραφική μεταφορά του "Space Invaders"...
Δημοσίευση: 15/07/2019 - 12:20

Το γνωστό arcade γίνεται ταινία.

Η live-action κινηματογραφική μεταφορά του "Space Invaders" φαίνεται πως βρήκε σεναριογράφο ήδη γνωστό σε παρόμοια project.

Σύμφωνα με το TheWrap, η New Line Cinema και ο παραγωγός Akiva Goldsman έφεραν τον Greg Russo για να γράψει το σενάριο της ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Ο Russo θα γράψει το reboot του "Mortal Kombat", όπως και τα "Saints Row" και το reboot του "Resident Evil".

Η ταινία θα έχει σαν έμπνευσή της το γνωστό παιχνίδι arcade που δημιουργήθηκε το 1978 από τον Tomohiro Nishikado, τα δικαιώματα του οποίου κατέχει το στούντιο Taito. Βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2010 και έχει αλλάξει πολλούς παραγωγούς και σεναριογράφους.

Το "Mortal Kombat" θα σκηνοθετηθεί από τον Simon McQuoid και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019. Πρόσφατη εισαγωγή στο cast της ταινία είναι ο Joe Taslim στον ρόλο του Sub-Zero.

Ο F. Gary Gray, σκηνοθέτης των "The Fate of the Furious" και "Men In Black: International", θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς των βιντεοπαιχνιδιών "Saints Row".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece