Έρχονται νέοι ήρωες στο Dota Underlords

Και όχι μόνο.Όπως γνωρίζετε, αρκετοί από τους παίκτες του Dota 2 δεν έχουν κάνει ακόμα την...
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 12:30

Και όχι μόνο.

Όπως γνωρίζετε, αρκετοί από τους παίκτες του Dota 2 δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνιση τους στο Underlords. Αυτό πολύ σύντομα αναμένεται να αλλάξει.

Ο Tyler McVicker, δημιουργός του ανεπίσημου Valve News Network στο youtube, ανέλυσε διεξοδικά τις αλλαγές που θα φέρει το καινούργιο patch. Σε αυτές λοιπόν, σύμφωνα με το pcgamer, συμπεριλαμβάνονται νέα skins αλλά και η προσθήκη 16 ηρώων από το Dota 2. Αυτοί είναι οι: Chen, Clinkz, Dark Seer, Dazzle, Earthshaker, Pangolier, Riki, Rubick, Spectre, Storm Spirit, Sven, Undying, Vengeful Spirit, Weaver, και Zeus.


Εκτός από τα παραπάνω, κάποια στιγμή αναμένεται να δούμε στο παιχνίδι ένα replay feature, ονόματι "Turbo mode", το οποίο φημολογείται ότι θα είναι μία πιο γρήγορη έκδοση του παιχνιδιού.

Η Valve φαίνεται να προσέχει ιδιαίτερα το παιχνίδι, αφού αυτό αποδείχθηκε αρκετά επικερδές, ξεπερνώντας μόλις σε δύο ώρες τον μέγιστο αριθμό παικτών του Artifact. Εντάξει θα μου πείτε ο πήχης δεν ήταν και ιδιαίτερα ψηλά, ωστόσο αυτό αποτελεί ένα κατόρθωμα.


Πηγή: IGN Greece