Νέα στολή αποκτά η Supergirl για την 5η σεζόν

Έπρεπε να γίνει κάποια αλλαγή.Τη νέα της στολή για την 5η σεζόν αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του...
Δημοσίευση: 16/07/2019 - 12:10

Έπρεπε να γίνει κάποια αλλαγή.

Τη νέα της στολή για την 5η σεζόν αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια του "Supergirl", Melissa Benoist.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, την βλέπουμε να φορά μια ολόσωμη φόρμα μπλε χρώματος, να φέρει χρυσή ζώνη, ενώ τα μανίκια της καλύπτουν και τα χέρια της. Αλλαγή έχουν υποβληθεί και τα μαλλιά της.

Δείτε την και μόνη σας παρακάτω:

Untitled

Σύμφωνα με δημοσίευμα του EW, οι showrunners της σειράς ήθελαν να εισάγουν στολή με παντελόνι, αντί για φούστα που βλέπαμε τόσα χρόνια, από την πρώτη σεζόν, ωστόσο, αποφάσισαν να κάνουν την εξωτερική αλλαγή όταν θα υπάρξει και κάποια εσωτερική αλλαγή στον χαρακτήρα.

"Πολλοί από εμάς θέλαμε να δούμε την Supergirl με παντελόνι και όχι με φούστα. Σκεφτήκαμε ότι θα είναι μια δυναμική κίνηση και η Melissa είναι πολύ χαρούμενη γι'αυτό", είπε η showrunner Jessica Queller. "Έπρεπε να βρούμε την κατάλληλη στιγμή για να τη σχεδιάσουμε και τώρα μας δόθηκε η ευκαιρία. Αλλά είναι κάτι που σκεφτόμασταν εδώ και καιρό".

Η Benoist σημείωσε ότι η αλλαγή είναι πιο πρακτική, γιατί έχει μεγαλύτερο εύρος κινήσεων, ενώ παράλληλα δείχνει πιο ενήλικη, πράγμα που υποδεικνύει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η Kara.

"Πιστεύω ότι είναι πιο ενήλικη", είπε η Bensoist. "Είναι ο στόχος μου για όταν τελειώσει η σειρά, όποτε γίνει αυτό. Θέλω ο χαρακτήρας να κάνει ένα καθαρό ταξίδι και να δούμε την εξέλιξη της σε γυναίκα που βρίσκει την ενηλικίωσή της και τον εαυτό της".

Πώς σας φαίνεται η νέα στολή της Supergirl; Πείτε μας στα σχόλια.


Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece