Το Warhammer 40k κάνει άλμα στην τηλεόραση

Σε ακόμα ένα μέσο διασκέδασης κάνει την εμφάνιση τού το 40k.Το Warhammer 40,000 ετοιμάζεται για...
Δημοσίευση: 18/07/2019 - 11:40

Σε ακόμα ένα μέσο διασκέδασης κάνει την εμφάνιση τού το 40k.

Το Warhammer 40,000 ετοιμάζεται για την τηλεοπτική μεταφορά του από τον Frank Spotniz, δημιουργό του "Man in the High Castle". Αυτή θα είναι η πρώτη live-action μεταφορά του δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού της Games Workshop.

Το The Hollywood Reporter γράφει ότι η σειρά θα λέγεται "Eisenhorn" και θα είναι μεταφορά του βιβλίου του franchise με το ίδιο όνομα. Το βιβλίο επικεντρώνεται στο Gregor Eisenhorn, έναν Inquisitor και επικεφαλής μιας ομάδας ερευνητών, που μάχεται εναντίον δαιμονικών και εξωγήινων δυνάμεων με στόχο την προστασία της ανθρωπότητας.O Spotnitz θα έχει θέση showrunner και εκτελεστικού παραγωγού. Θα δουλέψει σε συνεργασία με την Games Workshop για τη μεταφορά των βιβλίων "Eisenhorn" του Dan Abnett, που επίσης είχε γράψει την ταινία κινουμένων σχεδίων "Ultramarines: A Warhammer 40.000 Movie", το 2010.

Το Warhammer 40k κυκλοφορεί στα τραπέζια μας από το 1987 και από τότε έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια με μινιατούρες στον κόσμο, ενώ έχει γεννήσει δεκάδες βιβλία και βίντεοπαιχνιδια.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιο κανάλι έχει αναλάβει την σειρά ή ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν.Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.Πηγή: IGN Greece