SDCC 2019: Με trailer έκανε το ντεμπούτο του το “His Dark Materials”

Και κάποιες νέες εικόνες.Την παρθενική του εμφάνιση έκανε το "His Dark Materials", η τηλεοπτική...

Και κάποιες νέες εικόνες.

Την παρθενική του εμφάνιση έκανε το “His Dark Materials”, η τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία φαντασίας του Philip Pullman, στο φετινό Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Σαν Ντιέγκο.

Στο πάνελ παρευρέθηκαν μέλη του cast, μεταξύ άλλων οι Dafne Keen (Lyra), Ruth Wilson (Marisa Coulter), Lin-Manuel Miranda (Lee Scoresby) και James McAvoy (Lord Asriel). Άλλες προσθήκες, οι οποίες δεν βρίσκονταν στο πάνες, είναι οι Clarke Peters, Ariyon Bakare, Anne-Marie Duff, Will Keen κ.α..

Φυσικά, δεν πήγαν με άδεια χέρια και πρόσφεραν στο κοινό ένα νέο trailer. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Μεγάλο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από τα βιβλία του Pullman, με τον McAvoy να λέει ότι τα έχει διαβάσει “τρεις φορές”, τον Miranda να υποστηρίζει ότι τα διάβασε με την γυναίκα του στο αρχικό στάδιο της σχέσης τους και την νεαρή Keen να αποκαλύπτει ότι, αν και ήταν αγέννητη όταν γράφτηκαν, τελικά έκατσε να τα διαβάσει όταν πήρε τον ρόλο και “δεν μπορούσε να τα αφήσει κάτω”.

Όσων αφορά τα ζώα-ακόλουθους των χαρακτήρων, τους daemons, τα οποία αντιπροσωπεύουν την ψυχή του κάθε χαρακτήρα, ο McAvoy είπε, “Ένα από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο αυτό είναι ότι όταν είσαι παιδί, πριν την εφηβεία, ο daemon σου αλλάζει. Όταν αρχίζεις να αποκτάς χαρακτήρα και να κατασταλάζεις, ο daemon σου κατασταλάζει και αυτός”.

Ο Miranda αποκάλυψε ότι το όλο σκηνικό, δηλαδή το να μιλάει σε μια μαριονέτα, του θυμίζει τα παιδιά που μιλάνε στα παιχνίδια και παραβλέπουν τελείως το άτομο που τα χειρίζεται, ενώ η Keen εξήγησε ότι ο daemon βοηθάει να κατανοήσεις τον χαρακτήρα σου καλύτερα και ότι είναι σαν να μιλάς στον εαυτό σου.

Ρίξτε μια ματιά και στις νέες φωτογραφίες:

Το HBO συνεργάστηκε με τα BBC, Bad Wolf και New Line Cinema στην παραγωγή της σειράς, η οποία έχει κλείσει συμφωνία για δύο σεζόν των οkτώ επεισοδίων. Το BBC κατέχει τα δικαιώματα διανομής της σειράς για το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το HBO απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα. Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν έγιναν στην Ουαλία, και φήμες τη θέλουν να είναι η ακριβότερη παραγωγή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Tom Hooper είναι ο σκηνοθέτης της σειράς και ο Jack Thorne ο σεναριογράφος. Η τριλογία βιβλίων αποτελείται από τα “Northern Lights/The Golden Compass”, “The Subtle Knife” και “The Amber Spyglass”. Το πρώτο μυθιστόρημα είχε αποκτήσει κινηματογραφική μεταφορά το 2006 και πρωταγωνιστούσαν, μεταξύ άλλων οι Daniel Graig και Eva Green.

Η τηλεοπτική μεταφορά ανακοινώθηκε το 2015, αλλά οι προετοιμασίες της άργησαν παραπάνω από το κανονικό. Μάθαμε ότι ο συγγραφέας ετοιμάζει και δεύτερη τριλογία βιβλίων.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.