Και πώς να μην “κολλήσεις” με τα χαρτάκια της Panini… (video)

Το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι προ των πυλών, ωστόσο μια άλλη...μάχη έχει ήδη αρχίσει εδώ καιρό. Τα άλμπουμ της Panini με τα ποδοσφαιρικά χαρτάκια κυκλοφορούν κι η αποστολή, μεγάλων και μικρών, παραμένει ίδια: να συμπληρωθούν μέχρι τέλους!

Το Μουντιάλ της Ρωσίας είναι προ των πυλών, ωστόσο μια άλλη…μάχη έχει ήδη αρχίσει εδώ καιρό. Τα άλμπουμ της Panini με τα ποδοσφαιρικά χαρτάκια κυκλοφορούν κι η αποστολή, μεγάλων και μικρών, παραμένει ίδια: να συμπληρωθούν μέχρι τέλους!

Η Nova βρήκε την ευκαιρία να μπει για λίγο στα άδυτα της Panini και της “Πήγασος”, η οποία από το 1994 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εμπορεύεται τα “μαγικά χαρτάκια” σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Αμφιτρύων ο Ράλλης Μπούρης, Logistics Manager της εταιρείας, υπεύθυνος της ιταλικής εταιρείας στην ελληνική αγορά από το 1978 και παράλληλα ο μεγαλύτερος συλλέκτης στη χώρα μας, με περισσότερα από 2.000 άλμπουμ! 

Οι ιστορίες του από την ενασχόληση με τα χαρτάκια και την επαφή του με τους συλλέκτες είναι αμέτρητες, ενώ απαράμιλλο είναι το πάθος του για το θαυμαστό κόσμο της Panini. Έναν κόσμο που σκορπάει χαμόγελα και δεν σε αφήνει ποτέ να μεγαλώσεις…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.