FIFA 19: Μηδαμινές αλλαγές στα Career Mode και Pro Clubs

Στο βάθος Ultimate Team;Η προσθήκη της άδειας του Champions League στο FIFA 19 προκάλεσε...

Στο βάθος Ultimate Team;

Η προσθήκη της άδειας του Champions League στο FIFA 19 προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις σε μερικά από τα υπόλοιπα features του franchise.

Οι αρχικές ανησυχίες των fans γύρω από τις ελάχιστες πληροφορίες γύρω από τα Career Mode και Pro Clubs δεν ήταν άδικες. Η ΕΑ δήλωσε στο Gamespot, κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018, ότι τα παραπάνω modes δεν έχουν υποστεί καμία αλλαγή.

“Πάνω στο Career Mode, αποφασίσαμε να κάνουμε τα πάντα για να μεταφέρουμε μια 100% αυθεντική Champions League εμπειρία”, δηλώνει ο gameplay producer του FIFA 19, Sam Rivera.

“Συνεχίζουμε όμως να ακούμε τις απαιτήσεις των fans μας. Ζητούν συνέχεια περισσότερα πράγματα, όσον αφορά τα Career Mode και το Pro Clubs. Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις, με θέμα τις πιθανές μελλοντικές μας προσθήκες”.

 

Αντίθετα, όλα τα νέα features βρίσκονται γύρω από τα Kick-off και Ultimate Team. Στο Kick-off θα έχουμε πλέον ένα νέο Survival Mode, match χωρίς διαιτησία, ενώ στο Ultimate Team προτίθεται το Division Rivals feature. Τέλος, το The Journey δεν θα λείψει ούτε από τη φετινή προσθήκη της σειράς, το οποίο θα αφηγηθεί το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της ιστορίας του Alex Hunter.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τα τελευταία νέα γύρω από το FIFA 19, καθώς πλησιάζουμε προς την ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 28 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.


Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια “πατάτα” που είπε, περιμένει στη σπηλία του για το Marvel’s Spider-Man.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.