Ετοιμαστείτε για “πολύ μεγάλα τέρατα” στο “Monster Hunter”

Αυτό ισχυρίζεται ο Paul W.S. Anderson, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας.Τον περασμένο Μάιο...

Αυτό ισχυρίζεται ο Paul W.S. Anderson, σκηνοθέτης της επερχόμενης ταινίας.

Τον περασμένο Μάιο, μάθαμε ότι το δημοφιλές RPG της Capcom, “Monster Hunter”, θα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές οθόνες με πρωταγωνίστρια την Milla Jovovich (“Resident Evil”). Επίσης, στην ομάδα του project, βρίσκεται και ο σύζυγος της Jovovich, Paul W.S. Anderson (“Event Horizon”, “Resident Evil”), ο οποίος θα σκηνοθετήσει την live-action προσαρμογή.

Μιλώντας με τον Anderson σχετικά με την επερχόμενη πρωτότυπη σειρά τρόμου και επιστημονικής φαντασίας στο YouTube, “Origin”, ο σκηνοθέτης έριξε περισσότερο φως σχετικά με το “Monster Hunter” και τι θα πρέπει να περιμένουμε όταν έρθει στους κινηματογράφους. “Υπάρχουν κάποια μεγάλα τέρατα μέσα σε αυτό, μπορώ να σας πω”, είπε ο Anderson, προσθέτοντας, “έχουμε κάποια πολύ πολύ μεγάλα τέρατα”.

Ο Anderson δεν ήταν και πολύ ελεύθερος για να αποκαλύψει περισσότερα σχετικά με την φιλόδοξη, αυτή, προσπάθεια αλλά είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με το casting σύντομα. “Θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη σειρά αποκαλύψεων σχετικά με το cast”, εξήγησε ο Anderson. “Η Milla [Jovovich] είναι σίγουρα μέσα. Έχουμε ένα πραγματικά συναρπαστικό και μεγάλο cast που πρόκειται να ενωθεί μαζί της. Δεν μπορώ να πω τίποτα [περισσότερο] σχετικά με αυτό τώρα”.

Για τον Anderson, το να δημιουργήσει μια ταινία με το “Monster Hunter” είναι μεγάλο πράγμα. “Είμαι fan του παιχνιδιού για πολλά χρόνια,” εξήγησε ο Anderson. “Προσπαθώ να φτιάξω την ταινία και μιλάω για αυτή στην Capcom εδώ και δέκα χρόνια, οπότε είναι πραγματικά ένα έργο αγάπης για μένα”.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στην Cape Town της Νοτίου Αφρικής, εκεί όπου έχει δουλέψει ξανά ο Anderson. Εξήγησε γιατί είναι σημαντικό να κάνει κάποιος γυρίσματα σε μια τόσο γραφική περιοχή. “Τα τοπία είναι απίθανα. Ο Tolkien επηρεάστηκε από την Νότιο Αφρική για να γράψει το ‘Lord of the Rings’. Είναι πραγματικά επικά σκηνικά. Για το ‘Monster Hunter’, χρειαζόμασταν τρελά τοπία”.

Το “Monster Hunter” ξεκινάει την παραγωγή του σε “δύο εβδομάδες”, σύμφωνα με τον Anderson. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.