Η Rockstar έχει πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα του Red Dead Redemption 2

Περισσότερα από ότι το RDR1 σε οκτώ χρόνια.Rockstar έχει και επίσημα πουλήσει 17 εκατομμύρια...
Δημοσίευση: 08/11/2018 - 12:15

Περισσότερα από ότι το RDR1 σε οκτώ χρόνια.

Rockstar έχει και επίσημα πουλήσει 17 εκατομμύρια αντίτυπα του Red Dead Redemption 2 από τις 26 Οκτωβρίου που το παιχνίδι κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με το financial report της Take-Two Interactive, μητρικής της Rockstar, ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει τα αντίτυπα που έχουν αγοραστεί από retailers αλλά δεν έχουν απαραίτητα πουληθεί όλα στους καταναλωτές. Το report αυτό μάλιστα τονίζει την αστρονομική επιτυχία του παιχνιδιού αφού κέρδισε 725 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας.

Η Take-Two επίσης αποκάλυψε ότι το Red Dead Redemption 2 έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα από ότι ο προκάτοχος του σε οκτώ χρόνια. Το μόνο παιχνίδι το οποίο είχε παρόμοια επιτυχία είναι το Grand Theft Auto 5, το οποίο πούλησε πάνω από 95 εκατομμύρια αντίτυπα τον Μάιο του 2018.

Παρόλα αυτά το RDR2 έχει τα μικρολαθάκια του, συμπεριλαμβανομένου ενός bug το οποίο βάζει φωτιά στα άλογα και ενός ακόμα το οποίο εξαφανίζει μερικούς σημαντικούς χαρακτήρες.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.


Πηγή: IGN Greece