Το σημάδι της στην Ουάσιγκτον αφήνει η Wonder Woman με τα πλάνα της νέας της ταινίας

Και παλεύει μέσα στον Λευκό Οίκο.Η WarnerMedia, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συνδρομητικής...

Και παλεύει μέσα στον Λευκό Οίκο.

Η WarnerMedia, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συνδρομητικής της υπηρεσίας, HBO Max, παρουσίασε ένα βίντεο από την επερχόμενη ταινία “Wonder Woman 1984”.

Τα πλάνα δεν έχουν δημοσιευτεί στο ίντερνετ ενώ το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer θα κάνει την εμφάνισή του στο Comic Con Experience, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, στις 8 Δεκεμβρίου, αλλά εσείς μπορείτε να διαβάσετε την περιγραφή τους παρακάτω:

Πολλά από τα πλάνα λαμβάνουν χώρα στην Ουάσιγκτον. Εκεί βλέπουμε την Diana και τον Steve Trevor να περπατάνε μπροστά από το Μνημείο της πρωτεύουσας, τον οβελίσκο ύψους 170 μέτρων. Η Diana φορά ένα λευκό φόρεμα αρχαιοελληνικού τύπου και ακουμπάει το μάγουλο του Steve. Η φωνή της ακούγεται να λέει, “Μπορώ να το δω, σαν όμορφο όνειρο”.

Στη δεύτερη σκηνή βλέπουμε την Diana να μαθαίνει ότι ο Steve Trevor είναι ζωντανός, πράγμα που υποδεικνύει ότι η προηγούμενη σκηνή δεν ήταν όνειρο. Βλέπουμε την Wonder Woman να παλεύει εντός του Λευκού οίκου φορώντας τη νέα της πανοπλία. Προστατεύει τον Steve από πυρά, αρπάζει ένα όπλο πυροβολεί σε slow-motion και τραβά τους αντιπάλους της με το λάσο. Σε άλλο πλάνο τη βλέπουμε να χρησιμοποιεί το λάσο για να πιάσει ή να αποφύγει έναν κεραυνό. Λέτε να παλεύει με τον Δία;

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Gal Gadot ως Wonder Woman, Kristen Wiig ως The Cheetah/Barbara Ann Minerva, Pedro Pascal ως Maxwell Lord, και Chris Pine ως Steve Trevor. Άλλες επιστροφές είναι η Robin Wright και η Connie Nielsen, που υποδύονται τις Antiope και Queen Hippolyta αντίστοιχα. Νέες εισαγωγές θα είναι οι Kelvin Yu ως Jake, Lyon Beckwith ως Buzz κ.α..

Σκηνοθέτης και συν-σεναριογράφος, μαζί με τους Geoff Johns και David Callaham, είναι η Patty Jenkins. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν την επιθυμία της για τρίτη ταινία, η οποία μάλιστα θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή.

Παραγωγοί είναι οι Jenkins και Gadot, μαζί με τους Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder και Stephen Jones. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns και Walter Hamada. Ο Hans Zimmer θα ντύσει μουσικά την ταινία.

Το “Wonder Woman” είχε σπάσει πολλά ρεκόρ με την πρεμιέρα του, μεταξύ άλλων, το ρεκόρ ότι είχε έσοδα ύψους $400 εκ. στο box office των ΗΠΑ και πάνω από $800 εκ. παγκοσμίως. Επίσης, είναι η πιο κερδοφόρα ταινία σκηνοθετημένη από γυναίκα.

Tο “Wonder Woman 1984”, μετά τη μικρή του καθυστέρηση, θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιουνίου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.