The Mandalorian: Αποκαλύφθηκε ο χαρακτήρας του Bill Burr

Σιγά-σιγά αποκαλύπτονται όλοι οι ήρωες μας.Το νεότερο trailer του "The Mandalorian" μας έδωσε μια...

Σιγά-σιγά αποκαλύπτονται όλοι οι ήρωες μας.

Το νεότερο trailer του “The Mandalorian” μας έδωσε μια πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του κωμικού, Bill Burr, που υποδύεται έναν κυνηγό επικηρυγμένων.

Ο χαρακτήρας του Burr εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο, περίπου στο 1:28, και φαίνεται να πολεμάει εναντίον κάποιου, ρίχνοντας με δύο πιστόλια και φορώντας ένα αυτόματο blaster στην πλάτη του.

Δεν γνωρίζουμε άλλα στοιχεία για τον χαρακτήρα αυτή τη στιγμή, αλλά το Comicbook.com ανέφερε σχόλια του Burr από συνέντευξη του στο The Rich Eisen Show, που σχολιάζει τον ρόλο και λέει πως δεν ήταν fan του “Star Wars” ή της επιστημονικής φαντασίας πριν δεχτεί να συμμετάσχει στο “The Mandalorian”.

BillBurr

“Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να μιλήσω. Ήμουν στο trailer, μπορείτε να δείτε το πίσω μέρος του καραφλού κεφαλιού μου για μισό δευτερόλεπτο”, εξήγησε ο Burr γελώντας. “Ποτέ δεν ήμουν τύπος της επιστημονικής φαντασίας. Μ’ αρέσει το Blade Runner. Υπήρχε μια ταινία, που ο Sam Rockwell αποκαλούσε Moon. Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το Star Wars. Το είδα όταν ήμουν ήδη αρκετά μεγάλος. Ewoks και διάφορα τέτοια. Ήθελα να δω το Fast Times At Ridgemont High, οπότε την έχασα την μπάλα.”

“Συνάντησα κάπου τον Jon [Favreau], με τον Mike Binder”, συνέχισε. “Θα πρέπει να αρχίσω να δίνω σε αυτόν τον τύπο ποσοστό μου. ‘Κάνω κάτι Star Wars, θες να μπεις κι εσύ;’ [ρώτησε ο Favreau τον Bill] και ήμουν σε φάση. ‘Δεν ξέρω, πάντα το ψιλοκορόιδευα’. Και απαντάει, ‘Νομίζω ότι θα είναι αστείο, νομίζω ότι οι fans σου θα διασκεδάσουν με τη συμμετοχή σου’. Και πήγα εκεί και το γύριζαν σαν Spaghetti Western και αμέσως ενθουσιάστηκα που ήμουν κομμάτι του. Πρέπει να δείτε το trailer”.

Οι fans του Burr δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να τον απολαύσουν στον κόσμο του “Star Wars”, καθώς το “The Mandalorian” θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 12 Νοεμβρίου στο Disney+.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.