Η κατάρα ξαναχτυπά στην νέα αφίσα του “The Grudge”

Μήπως να δοκιμάσει άλλο σαμπουάν;Η νέα αφίσα του "The Grudge" κυκλοφόρησε και αποδίδει φόρο τιμής...

Μήπως να δοκιμάσει άλλο σαμπουάν;

Η νέα αφίσα του “The Grudge” κυκλοφόρησε και αποδίδει φόρο τιμής στην ταινία του 2004.

Σε αυτήν βλέπουμε δάκτυλα να βγαίνουν από το πίσω μέρος του κεφαλιού ενός από τους χαρακτήρες, κάτι το οποίο είχε αισθανθεί και ο χαρακτήρας της Sarah Michelle Geller την ώρα που έλουζε τα μαλλιά της. Επίσης, ενημερωνόμαστε ότι η ταινία θα είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες.

Δείτε την παρακάτω:

The Grudge 2020 poster

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Nicholas Pesce, ο οποίος μαζί με τον Jeff Buhler έγραψαν το σενάριο. Οι Sam Raimi (“Poltergeist”, “Don’t Breathe”), Rob Tapert (“Ghost House”) και Takashige Ichise είναι οι παραγωγοί, ενώ οι Nathan Kahane, Erin Westerman, Schuyler Weiss, Roy Lee και Doug Davison θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρωταγωνιστές είναι οι Demian Bichir (“The Hateful Eight”), John Cho (“Star Trek”) και Andrea Riseborough (“Battle of the Sexes”).

Η αρχική ταινία βγήκε το 2004 και πρωταγωνιστούσε η Sarah Michelle Gellar. Η ιστορία ακολουθεί μια Αμερικανίδα νοσοκόμα (Gellar), που εκτίθεται σε μια υπερφυσική κατάρα ενώ δουλεύει στο Τόκιο. Η κατάρα πυροδοτεί μια μεγάλη οργή στο άτομο που προσβάλλει, πριν το σκοτώσει και εξαπλωθεί σε επόμενο θύμα. Ήταν remake μιας Ιαπωνικής ταινίας τρόμου με το όνομα “Ju-on”. Η νέα ταινία, που θα είναι κάτι μεταξύ συνέχειας και remake, θα λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ.

To reboot είχε τα προβληματάκια του, καθώς τον Ιούλιο, ο Taka Ichise, παραγωγός του “Ju-on”, του αυθεντικού Ιαπωνικού franchise, μήνυσε την εταιρεία παραγωγής Good Universe για παραβίαση της σύμβασης. Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η υπόθεση έκλεισε λίγο καιρό αργότερα.

Τα νέα για το remake τα μάθαμε τον Μάρτιο που μας πέρασε και η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Μάιο. Η ημερομηνία πρεμιέρας της άλλαξε αρκετές φορές, αλλά πλέον ξέρουμε ότι θα την δούμε στις 3 Ιανουαρίου 2020.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.