Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες για το Call of Duty League 2020

12 ομάδες, 1 τίτλος.Το Call of Duty League αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του διαγωνισμού του...

12 ομάδες, 1 τίτλος.

Το Call of Duty League αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του διαγωνισμού του για το 2020, με 12 ομάδες να αγωνίζονται στο home-vs-away 5-versus-5 professional match play”.

Οι ομάδες από την Ατλάντα, το Σικάγο, το Ντάλας, τη Φλόριντα, το Λονδίνο, τη Μινεσότα, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Σιάτλ, το Τορόντο και οι δύο του Λος Άντζελες θα φιλοξενήσουν δύο εκδηλώσεις «Home Series» το καθένα, μία την άνοιξη και μία το καλοκαίρι. Κάθε Home Series θα περιλαμβάνει πολλαπλές pro ομάδες σε μια αναμέτρηση best-of-five Call of Duty: Modern Warfare στο PS4.

Οι ομάδες με τα καλύτερα win-loss στατιστικά θα οδηγηθούν στο πρωτάθλημα postseason, με double elimination playoffs, με τον πρωταθλητή της σεζόν να ανακηρύσσεται στο Call of Duty League Championship Weekend.

Το Call of Duty Challengers θα επιστρέψει επίσης, προσφέροντας ένα prize pool αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τους ερασιτέχνες παίκτες στο δρόμο προς την επαγγελματική σκηνή. Το Challengers θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και οι pro ομάδες θα φιλοξενήσουν ερασιτεχνικούς αγώνες στις έδρες τους.

Το Call of Duty League City Circuit είναι ένας νέος casual διαγωνισμός, ο οποίος θα φέρει τα τουρνουά LAN στις έδρες των pro ομάδων, με prize pools και τον τελικό να λαμβάνει χώρα στο Call of Duty League Championship Weekend.

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του νέου Modern Warfare, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι – συμπεριλαμβανομένου του ότι θα διαθέτει Battle Pass αντί για Loot boxes.


Αν ο Θοδωρής “Ankh” Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.