Ήρωας-Κλειδί εισέρχεται στο Arrowverse crossover

Ή ήρωες-κλειδιά;Ένας ακόμα γνωστός ήρωας των DC Comics θα ζωντανέψει και θα κάνει το ντεμπούτο του...

Ή ήρωες-κλειδιά;

Ένας ακόμα γνωστός ήρωας των DC Comics θα ζωντανέψει και θα κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο Arrowverse crossover, “Crisis on Infinite Earths”.

Το IGN σας φέρνει τα αποκλειστικά νέα ότι ο Detective Jim Corrigan, το ανθρώπινο κέλυφος για την κοσμική οντότητα που ονομάζεται Spectre, θα εμφανιστεί στο crossover. Ο Stephen Lobo (Continuum, Supernatural) θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον Corrigan, ωστόσο το CW, το κανάλι στο οποίο προβάλλονται οι σειρές, δεν έχει επιβεβαιώσει αν θα εμφανιστεί και ο Spectre.

Βέβαια, με βάση τον σημαντικό ρόλο του χαρακτήρα στα κόμικς και τα λόγια του εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, Marc Guggenheim, κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό. “Οι fans του κόμικ ‘Crisis on Infinite Earths’ ξέρουν ότι ο Spectre παίζει καθοριστικό ρόλο. Χαιρόμαστε που ο Stephen είναι ο δικός μας Jim Corrigan”, είπε ο Guggenheim σε δήλωσή του.

Photo credit: Dennys Ilic
Photo credit: Dennys Ilic

Το “Crisis on Infinite Earths” πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, “ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα, και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν”.

Στα κόμικς, ο Corrigan είναι ένας θνητός δεμένος με τον Spectre, έναν δυνατό υπερφυσικό εκδικητή. Αυτός ο δεσμός δίνει στο “Πνεύμα της Εκδίκησης” (“Spirit of Vengeance”) συνείδηση και μια καλύτερη ηθική. Οι δυο τους βρίσκονται ανάμεσα σε όσους παλεύουν ενάντια του Anti-Monitor.

Στη σειρά του NBC, “Constantine”, είδαμε μια διαφορετική εκδοχή του χαρακτήρα, τον οποίο ενσάρκωνε ο Emmett Scanlan. Οι παραγωγοί του Arrowverse έχουν δηλώσει ότι η εν λόγω σειρά δεν ανήκει στο τηλεοπτικό σύμπαν τους, παρά το γεγονός ότι ο Matt Ryan ξαναενσαρκώνει τον John Constantine στην σειρά “DC’s Legends of Tomorrow”.

Corrigan and The Spectre in the comics.
Ο Corrigan κσι ο Spectre στα κόμικς.

Πρόσφατες φήμες θέλουν τον Lucifer Morningstar του Tom Ellis, από τη σειρά “Lucifer”, να κάνει την εμφάνισή του στο επερχόμενο crossover. Συνολικά θα δούμε τρεις Supermen, τον Tom Welling από το “Smallville”, τον Tyler Hoechlin της σειράς “Supergirl” και τον Brandon Routh (Superman Returns – 2006), τον οποίο είδαμε πρόσφατα με τη στολή του υπερήρωα εμπνευσμένη από το “Kingdom Come”. Ο Routh θα κατέχει διπλό ρόλο, καθώς θα τον δούμε και ως Ray Palmer/The Atom. Επίσης, θα δούμε δύο Lois Lane, την Elizabeth Tulloch και την Erica Durance.

Ο Jon Cryer θα γίνει ξανά ο Lex Luthor, αλλά την εμφάνισή του στον ίδιο ρόλο δεν θα κάνει ο Michael Rosenbaum. Ο Kevin Conroy, η φωνή του Bruce Wayne στο “Batman: The Animated Series”, θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα στη live-action σειρά και ο Burt Ward θα παίξει κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Άλλες επιστροφές είναι αυτές των Johnathon Schaech ως Jonah Hex και Cress Williams ως Black Lightning.

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των “Supergirl”, “Batwoman”, “The Flash”, “Arrow” και “DC’s Legends of Tomorrow”, καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν.

Κάθε επεισόδιο του “Arrow” θα είναι και ένα “event” που θα οδηγεί τη σειρά στο ερχόμενο crossover με πολλά ερωτήματα να ξεκαθαρίζονται. Δύο από τους ηθοποιούς που είχαν πεθάνει στη σειρά θα επιστρέψουν, ο ένας είναι ο Colin Donnell ως Tommy Merlyn και ο άλλος ο Josh Segarra ως Adrian Case. Όλες οι παραπάνω σειρές έχουν ανανεωθεί για ακόμα μια χρονιά, με το “Arrow” να βρίσκεται στην τελευταία του σεζόν.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.