Υπό ανάπτυξη το spin-off του “The Fresh Prince of Bel-Air”

Μία εκ των αγαπημένων μας σειρών ξανά στην οθόνη;Μία εκ των αγαπημένων σειρών, το "The Fresh...

Μία εκ των αγαπημένων μας σειρών ξανά στην οθόνη;

Μία εκ των αγαπημένων σειρών, το “The Fresh Prince of Bel-Air” ενδέχεται να αποκτήσει spin-off με παραγωγό τον ίδιο τον Will Smith.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα που έκανε το THR για τον ηθοποιό, η εταιρεία παραγωγής του, Westbrook, αναπτύσσει το spin-off της σειράς, της οποίας ο Smith κατέχει μέρος των δικαιωμάτων από το 1990.

H σειρά περιστρεφόταν γύρω από μια φανταστική εκδοχή του ηθοποιού, ο οποίος στέλνεται να μείνει με τους θείους του στην πλούσια περιοχή Bel-Air μετά από έναν καβγά που είχε στη δική του πόλη, την Δυτική Φιλαδέλφεια. Διήρκεσε έξι σεζόν μεταξύ των ετών 1990-1996 και έχει προβληθεί σε πάνω από 190 χώρες.

Η σειρά χάρισε στον Smith τη δημοσιότητα και δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα. Το 1992 εμφανίστηκε στην ταινία “Where the Day Takes You” και έτσι έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Έχει πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία “Independence Day” (1996), στο βιογραφικό “Ali”, το οποίο του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ, και στα “I, Robot” (2004), “Hitch” (2005), “The Pursuit of Happyness” (2006), “Hancock” (2005), “Concussion” (2015) και “Suicide Squad” (2016). Όπως επίσης και στις “Men in Black” και τα δύο sequel του, και “Bad Boys”, από την οποία σειρά ταινιών αναμένουμε το τρίτο sequel, “Bad Boys for Life”. Πρόσφατα τον είδαμε στα “Aladdin” και “Gemini Man”, των οποίων τα review μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στο εκάστοτε όνομα ταινίας.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες για το spin-off, αλλά μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.