Η ελληνική guild “έριξε” Ragnaros και Onyxia στο Warcraft Classic

Μεγάλη επιτυχία για την εξ' ολοκλήρου ελληνική guild του server Μοgraine.Μπορεί να μην έχουμε...

Μεγάλη επιτυχία για την εξ’ ολοκλήρου ελληνική guild του server Μοgraine.

Μπορεί να μην έχουμε κλείσει ούτε δύο μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του World of Warcraft: Classic, παρ’ όλα αυτά πριν από μερικές ημέρες είχαμε το πρώτο kill σε Ragnaros και Onyxia από raid party το οποίο αποτελούταν αποκλειστικά και μόνο από Έλληνες παίκτες.

Ο λόγος για την guild <ΟΜΕGA>, η οποία βρίσκεται στον server Mograine και την Τρίτη 1η Οκτωβρίου έκανε το πρώτο της επίσημο kill στην Onyxia, ενώ μία εβδομάδα μετά στις 8/10 καθάρισε και ολόκληρο το Molten Core μαζί με τον Ragnaros. Nα θυμήσουμε πως στο μακρινό 2004, όταν το World of Warcraft πρωτοκυκλοφόρησε, χρειάστηκε να περάσουν 154 ημέρες μέχρι οι παίκτες να καταφέρουν το πρώτο kill στον Ragnaros.

Ο Guild Master και Raid Leader των <ΟΜΕGA>, Τάσος Κ. όταν ρωτήθηκε από το IGN Greece σχετικά με την επιτυχία της guild, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες του guild αλλά και ο μεγάλος αριθμός των μελών τόσο στο retail, όσο και πρόσφατα στο classic είναι η απόδειξη ότι και σε αυτό το παιχνίδι μπορεί μια αμιγώς ελληνική ομάδα να συνδυάζει τον κοινωνικό με τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

H <ΟΜΕGA> ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και παραμένει 100% ελληνική μέχρι και σήμερα. Μπορείτε να τους βρείτε με ενα κλικ εδώ. Στο Battle for Azeroth, η guild βρίσκεται πολύ κοντά στο να ρίξει και την Azshara στη Mythic δυσκολία. Αν αυτό συμβεί, τότε θα έχουμε και εκεί το πρώτο εξ’ ολοκλήρου ελληνικό kill.

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!


Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook ή στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.