To Update 8.3 του World of Warcraft προσθέτει 2 νέα Races και τα Eldritch Horrors

Έρχεται το νέο update του World of Warcraft.H Blizzard μόλις αποκάλυψε την επόμενη ενημέρωση για...

Έρχεται το νέο update του World of Warcraft.

H Blizzard μόλις αποκάλυψε την επόμενη ενημέρωση για το World of Warcraft: Battle for Azeroth. Στο νέο Developers Update, ο director του WoW, Ion Hazzikostas, μοιράστηκε το eldritch θέμα για το Update 8.3: Visions of N’Zoth, το οποίο θα έρθει επίσης με δύο νέα playable races.

Το Update 8.3 εισάγει δύο νέα Allied Races: τα Vulpera για την Horde και τα Mechagnomes για την Alliance. Οι Allied Races είναι μοναδικοί races στο WoW που απαιτούν από τους παίκτες να μαζέψουν Reputation για τη φατρία τους πριν ξεκινήσουν ένα νέο Allied Race χαρακτήρα. Τα δύο αυτά race εισήχθησαν ως μη-playable στo Battle for Azeroth, αλλά θα γίνουν επισήμως playable στο Update 8.3.

Tα δύο νέα race ήταν μόνο ένα από τα πράγματα που ανακοινώθηκαν στο Developer Update για το WoW: Battle for Azeroth. Ο Hazzikostas αποκάλυψε ότι το επόμενο κεφάλαιο για τo Battle for Azeroth συνεχίζει μετά το Update 8.2 όταν τελικά απελευθερώθηκε ο Old God N’zoth.

Οι παίκτες θα εμπλακούν στη διάσταση Eldritch για να πολεμήσουν τα Lovecraftian τέρατα σε ένα νέο realm. Ένα κύριο χαρακτηριστικό της ενημέρωσης θα είναι τα Assaults στο Uldum και το Vale of Eternal Blossoms.

Όταν ένα Assault συμβαίνει σε μία από τις δύο ζώνες, η ζώνη αυτή θα αλλάξει φυσικά και θα “ξεχειλίσει με ισχυρούς υπολοχαγούς του N’zoth.” Θα υπάρξουν χρονικά περιορισμένες αποστολές και στόχοι κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων και ευκαιρίες για loot και άλλες ανταμοιβές.

Θα υπάρξει επίσης νέο single-player content που ονομάζεται Horrific Visions το οποίο οι παίκτες μπορούν να τρέξουν μόνοι τους, χωρίς άλλους παίκτες. Αυτές οι ατομικές εκστρατείες επικεντρώνονται γύρω από πιθανά μελλοντικά δρώμενα, όπου ο N’Zoth κερδίζει και αλλάζει τις Stormwind και Ogrimmar.

Για το World of Warcraft: Classic, ο Hazzikostas αποκάλυψε ότι η Blizzard θα κυκλοφορήσει το Dire Maul τις επόμενες εβδομάδες. Το dungeon ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει στην 2η φάση μαζί με άλλα features όπως τα World Bosses και το Honor System.


Αν ο Θοδωρής “Ankh” Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.