Έρχεται το Fight or Fright Halloween Event στο Apex Legends με νέο Zombie Mode

Happy Halloween!Η Respawn ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Halloween festival, 'Fight or Fright'...

Happy Halloween!

Η Respawn ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το Halloween festival, ‘Fight or Fright’ στο Apex Legends, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο solo zombie mode στο Kings Canyon, skins και ένα heirloom για την Lifeline.

Το νέο zombie mode ονομάζεται Shadowfall και πραγματοποιείται στον αρχικό χάρτη του Apex Legends. Το Kings Canyon αντικαταστάθηκε στο Season 3 από τo World’s Edge, αλλά τώρα επιστρέφει για το Halloween με νυχτερινή διάθεση.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο EA.com, το Shadowfall λαμβάνει χώρα στο σκοτάδι και είναι μια “παραμορφωμένη έκδοση των παιχνιδιών Apex που φιλοξενείται από μια μυστηριώδη φιγούρα”. 34 παίκτες πέφτουν solo στο Kings Canyon, αλλά αν πεθάνεις δεν είναι το τέλος. Αντ ‘αυτού, ο Legend σας θα αναστηθεί ως μέλος της undead “Shadow Squad”.

Η Shadow Squad δεν μπορεί να πυροβολήσει ή να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του Legend, αλλά μπορεί να κινηθεί γρηγορότερα, να πηδήσει ψηλότερα, να σκαρφαλώσει τοίχους και να εξαπολύσει μια «βίαιη» melee επίθεση. Το παιχνίδι τελειώνει όταν οι υπόλοιποι ζωντανοί θρύλοι φτάσουν σε ένα απομακρυσμένο πλοίο, ή το Shadow Squad τους σκοτώσει.

Σε αντίθεση με το Iron Crown event του Season 2, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε από την αρχή όλα τα αντικείμενα περιορισμένης χρονικής διάρκειας του Fight or Fright. Οι Legends θα κοστίζουν 1.800 νομίσματα Apex μέσω άμεσης αγοράς, ενώ η Epics θα σας επαναφέρει 1.000 Apex Coins. Μια φθηνότερη, αλλά τυχαία επιλογή είναι τα Event Apex Packs που θα κοστίζουν 700 Apex Coins.

“Επίσης, καταργήσαμε το event currency από τα Εvent Apex Packs και το αντικαταστήσαμε με πρόσθετα αντικείμενα”, λέει η Respawn. “Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα αποκτήσουν περισσότερα συνολικά αντικείμενα σε κάθε Event Apex Pack, και σε αυτά τα πακέτα δεν θα υπάρχουν αντίγραφα.”

Εάν ξεκλειδώσετε όλα τα 24 cosmetics στο Fight or Fright, θα λάβετε δωρεάν ένα νέο heirloom set για την Lifeline. Τα Heirlooms είναι τα σπανιότερα αντικείμενα του παιχνιδιού που συνήθως διατίθενται μόνο μέσω των Apex Crates.


Αν ο Θοδωρής “Ankh” Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.