Αποκαλύφθηκε το cast του “Helstrom” των Marvel και Hulu

Δαιμονικά ωραίο cast.H Marvel Television και το Hulu ανακοίνωσαν το cast της επερχόμενης σειράς...

Δαιμονικά ωραίο cast.

H Marvel Television και το Hulu ανακοίνωσαν το cast της επερχόμενης σειράς τους, “Helstrom”.

Σε αυτήν θα δούμε τους Tom Austen (The Borgias) ως Daimon Helstrom, Sydney Lemmon (Succession) ως Ana Helstrom, Elizabeth Marvel (Homeland) ως Victoria Helstrom, Robert Wisdom (Ballers) ως Caretaker, June Carryl (Mindhunter) ως Dr. Louise Hastings, Ariana Guerra (Raising Dion) ως Gabriella Rosetti και Alain Uy (The Passage) ως Chris Yen.

Δείτε τους παρακάτω:

“Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ένα τέτοιο cast με τόσο ταλέντο”, είπε ο εκτελεστικός παραγωγός και showrunner, Paul Zbyszewski. “Από την αρχή, ξέραμε ότι θέλαμε ένα πολυπρόσωπο σύνολο ηθοποιών, που θα μπορέσουν να παίξουν όλες τις νότες που φέρει μια τηλεοπτική σειρά της Marvel, από τρόμο σε κωμωδία και δράση. Θα είναι ωραίο να τους βλέπουμε εν δράσει”.

“Η Marvel Television χαίρεται που έχει τέτοιο cast, το οποίο θα γίνει ακόμα πιο πλούσιο με την πένα του Paul”, είπε ο εκτελεστικός παραγωγός και Πρόεδρος της Marvel Television, Jeph Loeb. “Όλο το σύνολο είναι τέλειο για να εισάγει το franchise ‘Adventure into Fearcausing’ και τους εφιάλτες που θα φέρει!”

Η σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Οι Daimon και Ana Helstrom είναι παιδιά ενός μυστηριώδη και δυνατού serial killer. Τα αδέρφια εντοπίζουν τους χειρότερους της ανθρωπότητας, ο καθένας με δικό του χαρακτήρα και προσόντα”. Στα κόμικς, ο Daimon Hellstrom (με διαφορετική ορθογραφία) είναι ο γιος του Σατανά και πρωτοεμφανίστηκε στο “Ghost Rider #1” το 1973 πριν αποκτήσει τη δική του σειρά με τίτλο “Son of Satan” και αργότερα “Hellstorm”. Κάποια στιγμή γίνεται μέλος των Defenders, ενώ η αδερφή του Ana (“Satana” όπως είναι το πλήρες όνομά της) είναι μέλος των Thunderbolts και μιας μικρής σε διάρκεια σειράς με το όνομα “Witches”. Κάποτε ήταν παντρεμένη με τον Deadpool.

Τα νέα για την υλοποίηση της σειράς, τα είχαμε μάθει από τον Μάιο, μαζί με την ανακοίνωση για την spin-off σειρά “Ghost Rider” με τον Gabriel Luna. Ωστόσο, το εν λόγω project σταμάτησε την παραγωγή του λόγω έντονων δημιουργικών διαφορών.

Το “Helstrom” θα κάνει το ντεμπούτο του το 2020.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.