Η Madame Web απλώνει τον ιστό της κι έρχεται στο σύμπαν του Spider-Man

Με τους σεναριογράφους του Morbius.Η Sony μάλλον ετοιμάζει νέα spin-off ταινία από το...

Με τους σεναριογράφους του Morbius.

Η Sony μάλλον ετοιμάζει νέα spin-off ταινία από το κινηματογραφικό σύμπαν του Spider-Man, με επίκεντρο την Madame Web

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο αυτό spin-off, όμως σύμφωνα με το Collider, η ταινία θα γραφτεί από τους σεναριογράφους του επερχόμενου “Morbius”, Matt Sazama και Burk Sharpless. Όσο για τον χαρακτήρα, η μεταλλαγμένη Madame Web, γνωστή και ως Cassandra Webb, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Amazing Spider-Man #210 το 1980 και είναι δημιουργία του σεναριογράφου Dennis O’Neil και του εμβληματικού καλλιτέχνη, John Romita Jr.

Τις περισσότερες φορές η Madame Web απεικονίζεται ως μια πιο ηλικιωμένη γυναίκα με μυασθένεια Gravis, κι έτσι είναι συνδεδεμένη εφάπαξ με ένα σύστημα υποστήριξης που μοιάζει με ιστό αράχνης. Λόγω της ηλικίας της και της ιατρικής της κατάστασης, η Madame Web δεν πολέμησε ποτέ άμεσα κάποιον αντίπαλο. Είναι μια νεοφώτιστη και προγνωστική μεταλλαγμένη που πρωτοεμφανίστηκε για να βοηθήσει τον Spider-Man να εντοπίσει ένα θύμα απαγωγής. Να σημειώσουμε πως η Madame Web δεν είναι από τους μεταλλαγμένους που έχασαν τις δυνάμεις τους στο storyline του Decimation, ενώ μετά από ατυχή γεγονότα με τους Sarah και Ana Kravinoff, μετέδωσε τις δυνάμεις της, αλλά και την τύφλωσή της, στην Julia Carpenter, την επόμενη Madame Web.

H Web έχει ανά τα χρόνια συναντηθεί με διάσημους κόμικ χαρακτήρες, όπως ο Juggernaut, η Jessica Jones και ο Electro. Όσο για την ταινία, δεν έχουμε προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες, ούτε όσον αφορά το casting, ούτε την ημερομηνία.

Όσο για την ταινία “Morbius” με πρωταγωνιστή τον Jared Leto, αναμένεται στη μεγάλη οθόνη τον Ιούλιο του 2020 (ΗΠΑ). Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως Marvel και Sony δεν θα μοιράζονται πια τον κινηματογραφικό Spider-Man, ένα γεγονός που δεν εξέπληξε ιδιαίτερα τα αδέρφια Russo.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.