Εξηγήθηκε γιατί ο Joker δεν θα συνδέεται με άλλες ταινίες της DC

Άρα να μην περιμένουμε κάποιο μεγάλο crossover.Μπορεί η DC να έχει υπό ανάπτυξη διάφορες ταινίες...

Άρα να μην περιμένουμε κάποιο μεγάλο crossover.

Μπορεί η DC να έχει υπό ανάπτυξη διάφορες ταινίες με υπερήρωες, αλλά το “Joker” του Todd Phillips δεν θα συνδέεται με καμία από αυτές, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Σε σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο, ο Phillips δήλωσε (μέσω ComicBook.com.): “Δεν σχετίζεται με το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Movie. Και έγινε επίτηδες αυτό. Η αρχική ιδέα που έδωσε και στην Warner Bros. δεν είχε να κάνει με μια ταινία, αλλά για μια μάρκα – ένα παρακλάδι της DC, όπου θα μπορούσαν να μελετηθούν οι χαρακτήρες και να γίνουν ταινίες χαμηλού κόστους. Όπου σκηνοθέτες μπορούν να κάνουν μια βαθύτερη ανάλυση στον χαρακτήρα. Δεν είχε σκοπό να συνδέεται, οπότε δεν βλέπω να γίνεται ποτέ”.

Αυτή η δήλωση έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατή του, στην οποία ο σκηνοθέτης ξεκαθάριζε ότι ο Joker του δεν θα συναντηθεί ποτέ με τον Batman του Robert Pattinson. Πριν από λίγο καιρό, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Joaquin Phoenix, αποκάλυψε πώς το αδυνάτισμα για τον ρόλο τον επηρέασε ψυχολογικά. Η ταινία έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο της βραβείο, ένα Χρυσό Λιοντάρι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η υπόθεση της ταινίας ξεκινά από την αρχή, με το παρελθόν του Joker όταν ακόμα διατηρούσε το όνομα του Arthur. Μαζί του στο cast θα δούμε και τη μητέρα του, στο πρόσωπο της Frances Conroy, όπως και την Zazie Beetz, που γνωρίσαμε μέσα από το “Deadpool 2”. Ο Brett Cullen θα είναι ο Thomas Wayne και ο βετεράνος ηθοποιός Robert De Niro, θα πρωταγωνιστήσει και αυτός στην ταινία. Οι Dante Pereira-Olson και Douglas Hodge θα υποδυθούν τον νεαρό Bruce Wayne και τον Alfred Pennyworth, αντίστοιχα.

Το ακατάλληλο για ανηλίκους “Joker” έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας την 3η Οκτωβρίου 2019 και θα έχει διάρκεια 122 λεπτά.

Για περισσότερα νέα στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.