Στο Fargo κατευθύνεται φυλακισμένη του “Orange is the New Black”

Σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.Μια νέα προσθήκη αποκτά η 4η σεζόν του "Fargo". Ο λόγος για τη...

Σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Μια νέα προσθήκη αποκτά η 4η σεζόν του “Fargo”. Ο λόγος για τη γνωστή μέσα από το “Orange Is the New Black” και βραβευμένη με δύο Emmy για τον ρόλο της ηθοποιό, Uzo Aduba.

Σύμφωνα με το Variety, η Aduba θα κατέχει έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο στη σειρά του FX, αλλά θα πρωταγωνιστήσει πλάι στους Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruon, Anji White, Francesco Acquaroli, Emyri Crutchfield, Amber Midthunder, Jason Schwartzman, Jack Huston, Ben Whishaw και, φυσικά, τον Chris Rock.

Η ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην άλλη σειρά του καναλιού “Mrs. America”. Την έχουμε δει και στα “Steven Universe” και “The Wiz Live”.

Uzo Aduba in Orange Is The New Black: Season 6
H Uzo Aduba στην 6η σεζόν του “Orange Is The New Black”.

Η σειρά είναι ανθολογική και ιδιαίτερα γνωστή για το μαύρο της χιούμορ και τον τρόπο που περιπλέκει τις καταστάσεις. Η πρώτη σεζόν τοποθετήθηκε στο 2006 στη Μινεσότα όπου εκτυλίσσεται μία σειρά μυστηριωδών δολοφονιών, και κατάφερε να κερδίσει τρία βραβεία Emmy και δύο Χρυσές Σφαίρες. Η δεύτερη σεζόν μεταφέρθηκε στο 1979, με μία τριπλή ανθρωποκτονία, μία αισθητικό και έναν χασάπη στο επίκεντρο. Η τρίτη σεζόν ήρθε πάλι πιο κοντά στο τώρα, τοποθετημένη το 2010, όπου ένα ζευγάρι θέλοντας να ζήσει μια καλύτερη ζωή εμπλέκεται σε δύο δολοφονίες.

Η 4η σεζόν του “Fargo” θα ξεκινήσει τη φάση παραγωγής το 2019, και θα τοποθετηθεί στο 1950. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

“Στο τέλος δύο μεγάλων αμερικανικών μεταναστεύσεων- αυτή των Νότιο- Ευρωπαίων από χώρες όπως η Ιταλία, οι οποίοι ήρθαν στην Αμερική στο γύρισμα του τελευταίου αιώνα και εγκαταστάθηκαν σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Σικάγο- των Αφροαμερικάνων που εγκατέλειψαν τον νότο σε μεγάλα πλήθη προκειμένου να ξεφύγουν από τον Jim Crow και εγκαταστάθηκαν στις ίδιες πόλεις (με τους προαναφερθέντες Ευρωπαίους)- είδαμε μία σύγκρουση ξένων μεταξύ τους ανθρώπων, όλοι να πολεμούν για ένα κομμάτι του Αμερικανικού ονείρου. Στην πόλη του Κάνσας, Μιζούρι, δύο εγκληματικά συνδικάτα έχουν συνάψει μία άβολη ειρήνη. Ένας Ιταλός και ένας Αφροαμερικάνος. Μαζί ελέγχουν την εναλλακτική οικονομία- αυτή της εκμετάλλευσης, των καταχρήσεων και των ναρκωτικών. Αυτοί οι δύο είναι η ιστορία της Αμερικής. Για να εξασφαλίσουν την ειρήνη, οι επικεφαλής της κάθε οικογένειας αντάλλαξαν τους μεγαλύτερους γιους τους”.

Η 4η σεζόν του “Fargo” θα κάνει πρεμιέρα το 2020.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.