Εκ νέου λανσάρισμα για το Suicide Squad της DC Comics

Κανένας ήρωας ή κακός, δεν είναι ασφαλής.Η DC επαναφέρει το μηνιαίο κόμικ Suicide Squad και...

Κανένας ήρωας ή κακός, δεν είναι ασφαλής.

Η DC επαναφέρει το μηνιαίο κόμικ Suicide Squad και επανενώνει μια σούπερ σταρ δημιουργική ομάδα για να ξεκινήσει μια νέα εποχή με την μπάντα των κακών της.

Τα νέα SS τεύχη θα δουν την επανένωση του σεναριογράφου Tom Taylor με τον καλλιτέχνη Bruno Redondo, που παλαιότερα είχαν δουλέψει στα Injustice: Gods Among Us και Injustice 2 κόμικς. Όσο για τα εξώφυλλα, θα έρθουν από τον Ivan Reis.

Suicide Squad #1 cover by Ivan Reis. (Image Credit: DC Comics)
Suicide Squad #1 cover από Ivan Reis. (Image Credit: DC Comics)

Αυτή η εκδοχή της Suicide Squad θα ταράξει τα νερά με περισσότερους από έναν τρόπους. Στον απόηχο του Event Leviathan και μετά από τη διάλυση πολλών τοπ παγκοσμίως πρακτόρων, η Amanda Waller δεν είναι πια επικεφαλής της Task Force X. Το νέο line-up περιλαμβάνει τους βασικούς Deadshot, Harley Quinn και King Shark, μαζί με νεοφερμένους από την ομάδα υπερτρομοκρατών, γνωστοί και ως The Revolutionaries. Η DC λοιπόν υπόσχεται πως δεν θα επιβιώσουν όλοι από τα γεγονότα του τεύχους #1.

Ο Taylor μίλησε στο THR για τη νέα σειρά Suicide Squad, αποκαλύπτοντας πως ένας από τους στόχους είναι να επαναφέρουν την αίσθηση του κινδύνου και του απρόσμενου με αυτή τη νέα εκδοχή της ομάδας, ενώ υπόσχεται πως το πρώτο τεύχος θα αναστατώσει τόσο πολύ στο status quo, που “το δεύτερο τεύχος θα είναι πρακτικά ένα νέο πρώτο”.

“Για πολύ καιρό, υπήρχε μια αίσθηση ασφάλειας γύρω από την Ομάδα Αυτοκτονίας”, είπε ο σεναριογράφος. “Οι αντί-ήρωες και οι αντίπαλοι πήγαιναν σε αποστολές, πάλευαν βρώμικα και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει σπίτι τους. Στο βιβλίο μας, δεν ισχύει πλέον αυτό. Η ομάδα που στέλνουμε στο πρώτο τεύχος δεν θα επιβιώσει ολόκληρη από την πρώτη αποστολή. […] Πραγματικά, κανείς δεν είναι ασφαλής”.

Το Suicide Squad #1 αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2019.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.