Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή για τo Apple Watch Series 5

Και σε sports έκδοση εμπνευσμένο από Nike.H Apple ανακοίνωσε ένα νέο smartwatch, το Apple Watch...

Και σε sports έκδοση εμπνευσμένο από Nike.

H Apple ανακοίνωσε ένα νέο smartwatch, το Apple Watch Series 5, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Steve Jobs Theater στην Καλιφόρνια.

Το Apple Watch Series 5 θα κοστίζει στις ΗΠΑ $399 με GPS και $499 με GPS και τηλεφωνικές δυνατότητες. Θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Για την Ελλάδα δεν έχουμε ακόμα τιμή, αλλά μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον στις ειδικές σελίδες διαφόρων μεγάλων καταστημάτων ώστε να ενημερωθείτε για τις πληροφορίες κυκλοφορίας του.

Η νέα έκδοση έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό από την προηγούμενη. Έχει νέα retina οθόνη που μένει πάντα ανοιχτή, δίνοντας την δυνατότητα να διαβάζεται οποιαδήποτε στιγμή. Στα παλιότερα μοντέλα, όταν χαμηλώνεις τον καρπό σου, η φωτεινότητα της οθόνης έπεφτε.

Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία με διάρκεια 18 ωρών, πυξίδα που μέσω της εφαρμογής χαρτών μπορεί να έρχεται στο προσκήνιο της οθόνης, και πληροφορίες γεωγραφικούς πλάτους/μήκους και κάθετης ανύψωσης και αποθηκευμένα τηλέφωνα ανάγκης για πάνω από 150 χώρες. Το νέο μοντέλο θα έχει διάφορες εκδόσεις, όπως ένα θεματικό Nike smartwatch στα χρώματα του Nike Sport Band.

Η τιμή του Series 3 θα μειωθεί μόνιμα στα $199 στις ΗΠΑ κι αντιστοίχως περιμένουμε κάποια μείωση στην Ελλάδα.

Η Apple είχε αρκετές ανακοινώσεις για τους fans της χτες. Παρουσίασε το iPhone 11 και την τιμή του, τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max και νέο μεγαλύτερο iPad στην κατηγορία των φθηνότερων προϊόντων της. Στον τομέα του gaming έδειξε το Apple Arcade με κάποια από τα παιχνίδια του και ένα νέο action RPG παιχνίδι για τα iPhone. Τέλος, αποκάλυψε την ακριβή διάθεση και τιμή της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας AppleTV+.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.