Darkest Hunters Review

Δεν είναι όσο βαρύγδουπο ακούγεται...Βλέπεις τίτλο... DarkestHunters. Μετά βλέπεις εικόνες.

Δεν είναι όσο βαρύγδουπο ακούγεται…

Βλέπεις τίτλο… DarkestHunters. Μετά βλέπεις εικόνες. Νεκροκεφαλές, Conanwannabes, αμαζόνες, φύλαρχοι, νάνοι, μάγοι, λες εδώ θα γίνεται χαμός! Θα φεύγουν τα κεφάλια, όπως οι ασίστ του Καλάθη! Προετοιμάζεσαι για σπλατεριά λοιπόν και τί να δεις; Puzzle. Ναι, puzzle/matching απότην ECC GAMES καιτην Ultimate Games…

Καταλαβαίνετε πως πολλά δεν έχουμε να πούμε. Η ιστορία είναι απολύτως τυπική και παρουσιάζεται σ’ ένα μικρό εισαγωγικό cinematic (χωρίς υπότιτλους): το κακό έχει κυριέψει τον κόσμο και μερικοί γενναίοι μαχητές πάνε να του αντισταθούν, τέλος. Κάθε ένας από τους μαχητές έχει ένα υποτυπώδες backgroundstory, αλλά κακά τα ψέματα, το όλο σετάρισμα δεν κεντρίζει και πολύ το ενδιαφέρον για ν’ ασχοληθούμε περαιτέρω μαζί τους. Δεν προσέξαμε και καμία διαφορά άλλωστε στο gameplay και τα stats– μόνο ποιανού η φάτσα φαίνεται πάνω αριστερά.

Τουλάχιστον υπάρχει μπόλικη ποικιλία σε levels, challengesκαι items. Όχι ότι αλλάζει κάτι, το ίδιο πράγμα κάνουμε συνέχεια. Έχουμε ένα “λαβύρινθο” γεμάτο tokens διαφορετικών χρωμάτων. Κάθε χρώμα συμβολίζει κάτι ξεχωριστό, όπως το πράσινο που είναι για αναπλήρωση HP και poisonεπιθέσεις, κόκκινο που είναι για ActionPointsκαι επιθέσεις φωτιάς, μπλε για Manaκαι πάγο και κίτρινο που αντιστοιχεί σε χρήματα και ηλεκτρισμό. Ανάμεσά τους κρύβονται και τέρατα. Σκοπός μας λοιπόν είναι να συνδέσουμε όσο περισσότερα tokensίδιας κατηγορίας γίνεται, ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο combo και παράλληλα περισσότερη ζημιάστους εχθρούς, μέχρι να φτάσουμε στην έξοδο.

Κάθε level έχει τις δικές του προκλήσεις, όπως για παράδειγμα να σκοτώσετε ορισμένο αριθμό εχθρών σε ένα play, να μαζέψετε κάποιο ποσό συγκεκριμένων tokens– ανεξαρτήτως προσπαθειών, ή να πετύχετε κάποιο μακρινό damageμε το διαθέσιμο τόξο ή spell. Οπότε το πόσο στρατηγικά θα πρέπει να σκεφτείτε και πόσο χρόνο θα διαθέσετε, εξαρτάται από την όρεξή σας. Κάποιες φορές θα αναζητήσετε τη γρήγορη λύση και άλλες θα πρέπει να μαζεύετε ένα-ένα τα coins, ώστε να δημιουργήσετε ένα τεράστιο μονοχρωματικό πεδίο. Αναλόγως των challengesπου θα εκπληρώσετε, θα βαθμολογηθείτε με αστέρια και βάσει αυτών θα γίνονται unlockτα επόμενα levels.

Σε τεχνικό επίπεδο, μιλάμε για μία πολύ απλή δημιουργία σε γραφικά και ήχο. Τα μεν graphicsείναι pixelated και η μουσική λίστα είναι και περιορισμένη και μονότονη. Εκεί όμως που διαπιστώσαμε μπόλικα θέματα, είναι στο χειρισμό. Είναι από τις λίγες φορές που θα συνιστούσαμε εξ’ ολοκλήρου handheldεμπειρία και αποκλειστική σχεδόν χρήση του touchscreen, καθώς η πλοήγηση με τα Joy-Consμας φάνηκε όχι μόνο ιδιαίτερα προβληματική ή/και στρυφνή, αλλά και… αόρατη! Παράπονα έχουμε επίσης από το εύρος κίνησης της κάμερας, το οποίο το αξιολογούμε ως ανεπαρκές για τα combosπου ζητούνται.

To review βασίστηκε στην ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού για Nintendo Switch, η οποία μας παραχωρήθηκε από την Ultimate Games.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.