O Joker φεύγει από την Βενετία με το Χρυσό Λιοντάρι

Ξεκίνησαν τα βραβεία για το Joker.Μόλις μερικές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του στους...

Ξεκίνησαν τα βραβεία για το Joker.

Μόλις μερικές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους, το “Joker” με τον Joaquin Phoenix όχι μόνο έχει ενθουσιάσει τους κριτικούς αλλά έφυγε από την φεστιβάλ της Βενετίας με ένα από τα δύο μεγαλύτερα βραβεία της εκδήλωσης – το Χρυσό Λιοντάρι.

Το “Joker” κέρδισε το “Ad Astra”, το “The Laundromat” και το “An Officer and a Spy” του σκηνοθέτη Roman Polanski, αν και ο Polanksi πήρε το Αργυρό Λιοντάρι για την ταινία “J’accuse”. Το “Joker” έχει σκηνοθετήσει ο Todd Phillips (Hangover).

Το Φεστιβάλ της Βενετίας είναι το γηραιότερο φεστιβάλ ταινίων στον κόσμο και στέκεται ισάξια δίπλα στο Φεστιβάλ των Καννων και το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Βερολίνου. Το Χρυσό Λιοντάρι θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στον κινηματογράφο. Το βραβείο έχουν λάβει πρόσφατα τα “Roma” του Alfonso Cuaron και “The Shape of Water” του Guillermo del Toro.

Οι συζητήσεις περί “Joker” και βραβεία Όσκαρ άρχισαν να φουντώνουν από πριν προβληθεί στο φεστιβάλ της Βενετίας, οπότε τώρα με τη μεγάλη νίκη, οι συζητήσεις αυτές και ο θόρυβος γύρω από το νέα ταινία του Clown Prince με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix, αναμένεται να φουντώσουν.

Μπορείτε εδώ να μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για τη νέα ταινία “Joker”, η οποία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 3 Οκτωβρίου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.