Watchmen: Αναπάντεχη σύνδεση μεταξύ σειράς και graphic novel

Sequel or not sequel?Ο showrunner και σεναριογράφος Damon Lindelof (The Leftovers, Lost) μίλησε...

Sequel or not sequel?

Ο showrunner και σεναριογράφος Damon Lindelof (The Leftovers, Lost) μίλησε στο EW (μέσω Collider) και εξήγησε ότι η ερχόμενη σειρά που δημιούργησε για το ΗΒΟ θα είναι sequel στα graphic novel του Alan Moore.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του, είπε, “Τη νέα σειρά, σίγουρα την λες ‘sequel’ και σίγουρα δεν την λες ‘reboot’. Τα 12 αρχικά τεύχη τα έχουμε σαν βάση. Έγιναν. Δεν αλλάξαμε την ιστορία, αλλά κινηθήκαμε ανάμεσα στα κενά και βρήκαμε νέες ιστορίες”.

Ο Lindelof είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που εξηγεί την έλλειψη των smartphones στη σειρά. Θα δούμε έναν δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, μόνο που αντίπαλοι θα είναι η φυλή και η αστυνομία. Επίσης, θα δούμε σύγχρονα θέματα μασκαρεμένα ως φανταστικά.

Ο showrunner μας υπόσχεται μια επικίνδυνη σειρά, η οποία θα φέρει νέους χαρακτήρες. H Nicole Kassell θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός. Τη μουσική θα συνθέσουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Trent Reznor και Atticus Ross.

Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens και Andrew Howard, αλλά και οι νεαροί ηθοποιοί Dylan Schombing, Adelynn Spoon και Lily Rose Smith. Η Jean Smart θα ενσαρκώσει την πρώην Silk Spectre Laurie Juspeczyk (aka Laurie Blake) και ο Robert Redford θα ενσαρκώσει μια εναλλακτική εκδοχή του εαυτού του και θα γίνει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο Redford κατάφερε να κρατήσει την προεδρία από τη δεκαετία του ’80.

Το “Watchmen” θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.