Reunion κάνουν δύο μέλη του “Big Bang Theory” σε νέα σειρά

Αλλά όχι ως πρωταγωνιστές και οι δύο.Οι πρωταγωνιστές του "Big Bang Theory", Jim Parsons και Mayim...

Αλλά όχι ως πρωταγωνιστές και οι δύο.

Οι πρωταγωνιστές του “Big Bang Theory”, Jim Parsons και Mayim Bialik, θα ενώσουν τις δυνάμεις του για την αμερικάνικη μεταφορά της σειράς του BBC, “Miranda”.

Σύμφωνα με το Deadline, η ερχόμενη σειρά θα φέρει τον τίτλο “Carla” και οι δυο τους θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με την Bialik να βρίσκεται και στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα ενσαρκώνει την Carla, μια 39χρονη γυναίκα που πάει ενάντια στα ‘πρέπει’ της κοινωνίας και της μητέρας της και θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που μάζεψαν οι γονείς της για τον γάμο της για να ανοίξει ένα Cat Café στο Louisville.

Σεναριογράφος της σειρά θα είναι η Darlene Hunt, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός πλάι στους Bialik , Parsons, Todd Spiewak, Angie Stephenson και την δημιουργό και πρωταγωνίστρια της αυθεντικής σειράς, Miranda Hart. Παραγωγοί θα είναι οι Eric Norsoph και Mackenzie Gabriel-Vaught.

Η Bialik έγινε γνωστή μέσα από το “Big Bang Theory” ως Amy Farrah Fowler, ρόλος που της χάρισε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy. Ο Parsons πρωταγωνιστούσε από το πρώτο επεισόδιο της σειράς ως Sheldon. Αναμένουμε να τον δούμε στην ταινία “The Boys In the Band” του Ryan Murphy για το Netflix. Επίσης, είναι εκτελεστικός παραγωγός του “Special” και ο αφηγητής στη σειρά “Young Sheldon”.

Η σειρά θα είναι μια συνεργασία των εταιρειών παραγωγής That’s Wonderful Productions, Sad Clown Productions, BBC Studios, Warner Bros. Television και Fox ENTERTAINMENT.

Το “Miranda” έτρεξε για τρεις σεζόν (2009-2013) και θεωρείται μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές της Βρετανίας. Πλάι στην Hart πρωταγωνιστούσαν οι Tom Ellis (Lucifer), Sarah Hadland, Sally Phillips και Patricia Hodge. Ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία BAFTA.

Το “Carla” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.