O Sylvester Stallone μιλά για την πρώτη γνωριμία με τον Dolph Lundgren για το “Rocky IV”

"Τον μισώ".Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών "Rocky", Sylvester Stallone, μίλησε...

“Τον μισώ”.

Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών “Rocky”, Sylvester Stallone, μίλησε για την πρώτη γνωριμία που είχε με τον Dolph Lundgren κατά την διάρκεια του casting για το “Rocky IV”.

Μιλώντας στον Jimmy Fallon και την εκπομπή του, ο Stallone είπε, “Στο ‘Rocky IV’ ήθελα έναν μεγάλο, κακό τύπο. Έναν πρωτόγονο. Και δεν μπορούσα να τον βρω. Το μόνο που βρίσκω είναι παλαιστές και παίκτες του ράγκμπι. Και ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και μπαίνει καπνός και φως”.

“Είχε πολλά μαλλιά, τεράστιους ώμους, τα πάντα ήταν τέλεια. Ακόμα και οι γάμπες του φαίνονταν μέσα από τα ρούχα. Όλο μυς. Μπλε μάτια που κοίταγαν την ψυχή σου. Ένας αληθινός Terminator, και σκέφτηκα, ‘Τον μισώ. Είναι τέλειος. Αν τον μισώ εγώ, τότε θα τον μισήσει και ο κόσμος’. Μοιάζει σαν να ήρθε από το μέλλον”.

Φυσικά, ο Ivan Drago του Lundgren έγινε ένας από τους γνωστότερους αντιπάλους του Rocky, και τον είδαμε να επιστρέφει με τον γιο του στο “Creed II”. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν και σε άλλα projects. Ένα από αυτά είναι και η επερχόμενη σειρά που ετοιμάζουν. “Έχουμε μια ιδέα που την λέμε ‘The International'”, εξήγησε ο Stallone. “Έχει να κάνει με τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά διαφορετικά από αυτά που ξέρουμε, πιο σκληρά. Υπάρχει πολύ δράση, αλλά εκφράζει τον Dolph, γιατί είναι παγκόσμιος. Είναι πανέξυπνος και θα φέρει μια διαφορετική οπτική στο όλο θέμα”.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει στις ταινίες “The Expendables”, όπου ο Lundgren ενσαρκώνει τον Gunner Jensen στη δεύτερη και τρίτη ταινία. Και κατά τα λεγόμενα του Stallone υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε και στην τέταρτη. “Ελπίζουμε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί, ίσως τη σκηνοθετήσω. Θα είμαι παραγωγός. Και μετά ίσως κάνουμε άλλο ένα ‘Expendables'”.

Αναμένουμε να δούμε τον Sylvester Stallone’s στο “Rambo: Last Blood”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας.


Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.