Αποκλειστικό: Gameplay από το Brachydios του Monster Hunter και διακόσμηση σπιτιού – Gamescom 2019

Τι συνέβη κατά την διάρκεια του IGN Gamescom 2019 live show.Κατά την διάρκεια του IGN Gamescom...

Τι συνέβη κατά την διάρκεια του IGN Gamescom 2019 live show.

Κατά την διάρκεια του IGN Gamescom 2019 live show, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικά πράγματα για το Monster Hunter legends, με τους executive director Kaname Fujioka, producer Ryozo Tsujimoto και director Daisuke Ichihara να μας δίνουν μία αποκλειστική ματιά στο Brachydios, ένα τέρας που επιστρέφει στη σειρά και θα είναι κάτι νέο για το Monster Hunter: World.

Επιπλέον, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις εκτενείς επιλογές που θα έχει το customization στο “δωμάτιο του Hunter σας” στην Seliana, το hub world του Monster Hunter: Iceborne, καθώς επίσης και το πως ξεκλειδώνουμε αυτές τις επιλογές. Δείτε το παραπάνω βίντεο, μπορείτε να βρείτε το customization του “δωματίου σας” στο 9:22 και το Brachydios στο 17:40.

Κατά την διάρκεια του σόου, οι developers συζήτησαν για τις μερικές αλλαγές στο Brachydios, σε σύγκριση με την πρώτη του εμφάνιση στο Monster Hunter 3 Ultimate. Ακόμα εφαρμόζει την έκρηξη πράσινης γλίτσας και όταν γίνει enrage αυτή η γλίτσα εκρήγνυται γρηγορότερα. Για να ξεφορτωθείτε την γλίτσα του Brachydios, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν Nulberry ή να ρολάρετε πέντε φορές! Η κίνηση αυτή καταναλώνει αρκετό stamina αφήνοντας σας ευάλωτους, οπότε εφοδιαστείτε με Nulberries προτού βγείτε να το κυνηγήσετε.Το Brachydios έχει ένα ακόμα νέο εφέ στο μανίκι του ή μήπως να πούμε στο κέρατό του. Η γλίτσα που πέφτει στο έδαφος από το κέρας στο κεφάλι του, επηρεάζει με slow τους hunters, το εφέ αυτό είναι παρόμοιο με τη λάσπη του Jyuratodos.

Στο 25:06 του βίντεο μπορείτε να δείτε τον νικητής της μάχη μεταξύ Brachydios και Azure Rathalos, η οποία συνέβη κατά την διάρκεια του live gameplay.

Για περισσότερα σχετικά με το Monster Hunter World: Iceborne, ρίξτε μια ματιά στις 9 βελτιώσεις που φέρνει το Monster Hunter World: Iceborne.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.