Gamescom 2019: O Geoff Keighley μιλά για μυστηριώδες Online Multiplayer στο Death Stranding

Αυτό πάλι από που προέκυψε.Στην Gamescom, ο Hideo Kojima μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το...

Αυτό πάλι από που προέκυψε.

Στην Gamescom, ο Hideo Kojima μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το Death Stranding, από ποτέ. Τώρα, ο Geoff Keighley μιλά για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες, όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων και μερικών λεπτομερειών για το μυστηριώδες multiplayer.

Μιλώντας με το IGN στην Gamescom, ο Keighley αναφέρθηκε στο multiplayer, για το οποίο ο Kojima δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν, το κομμάτι του multiplayer τονίζει ακόμα περισσότερα τα θέματα “σύνδεσης” στα οποία αναφέρεται συνέχεια ο Kojima.

“Δεν νομίζω ότι ο κόσμος είναι έτοιμος γι’αυτό που ετοιμάζει ο Kojima για το multiplayer.”

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο περιστατικό όπου ο Sam έκανε την ανάγκη του πάνω σε κάτι μανιτάρια, όπου ο Kojima εξήγησε πως αν πολλοί παίκτες κάνουν την ίδια ενέργεια, στο ίδιο σημείο, στο ίδιο μανιτάρι, κάτι θα συμβεί.

Ο Keighley είπε έτσι ότι αυτό το concept είναι το σημείο στο οποίο θα επικεντρωθούμε στο online. “Πρέπει να πάρετε αυτό το σκεπτικό και να σκεφτείτε πώς εφαρμόζεται σε ο,τι κάνετε στο παιχνίδι, σε αυτόν τον ενωμένο κόσμο και τους ενοποιημένους ανθρώπους.”

Θα περιλαμβάνει το Death Stranding ένα παθητικό multiplayer σύστημα, όπου όλοι θα μπορούν να αλληλεπιδρούν σε έναν κοινό κόσμο; Αν και ο Kojima δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για την ώρα, φαίνεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με κοινά world markers, όπως για παράδειγμα ένα μανιτάρι. Μην αγχώνεστε όμως, δεν θα μπορείτε να δείτε τις “ιδιαίτερες περιοχές” του Norman Reedus, ενώ κάνει την ανάγκη του.

Ο Keighley πάντως θα βρίσκεται στο παιχνίδι, ή τουλάχιστον η εμφάνισή του. “Ο Kojima με είχε σκανάρει πριν κάποια χρόνια, στο San Diego και δεν ήξερα γιατί,” αποκάλυψε ο Keighley. “Έμαθα περί τίνος πρόκειται πριν 2 εβδομάδες, αφού μου είπε “Είσαι μέσα στο παιχνίδι.’”

Βέβαια, δεν μπορούσε να μας πει ποιος είναι ο ρόλος του στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, δεν δίνει καν την φωνή του στην εμφάνισή του, καθώς αυτόν τον ρόλο ανέλαβε ο Matthew Mercer, κάτι που αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic Con.

Πριν φύγετε, ρίξτε μια ματιά στο αποκλειστικό trailer του IGN στο Death Stranding και μην ξεχνάτε ότι κυκλοφορεί στο Playstation 4 στις 8 Νοεμβρίου.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το παιχνίδι, από το The Console Club.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.