Gamescom 2019: 16 νέες λεπτομέρειες για το Need for Speed Heat

Κύκλοι μέρας/νύχτας, αστυνομικοί, crews και πολλά άλλα.Κατά τη διάρκεια της Gamescom 2019, ο...

Κύκλοι μέρας/νύχτας, αστυνομικοί, crews και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια της Gamescom 2019, ο creative director του Need for Speed Heat, Riley Cooper, μίλησε για μερικές νέες λεπτομέρειες πάνω στην νεότερη προσθήκη στο franchise, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019, σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, όπως τα παρουσίασε το IGN.


1 – To Need For Speed Heat Studio είναι ένα companion app για το Need For Speed Heat, που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν customize αυτοκίνητα, τα οποία μετά μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο Heat. Νέα αυτοκίνητα θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, μέχρι την κυκλοφορία του Heat, ενώ όλα τα οχήματα του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, στις 8 Νοεμβρίου.

2 – Το Character customization είναι μεγάλο μέρος του Need For Speed Heat και θα βλέπετε το Avatar σας στο γκαράζ, μαζί με άλλα μέλη του Crew σας.

3 – Υπάρχει σύστημα μέρας και νύχτας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι αγώνες είναι νόμιμοι και λαμβάνουν χώρα σε όλη την πόλη, οπότε δεν θα βρείτε κίνηση ή αστυνομικούς, οι οποίοι βέβαια θα σας κυνηγήσουν, αν κάνετε κάτι παράνομο. Το βράδυ βέβαια όλα αλλάζουν, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κίνηση και τους πολύ επιθετικούς αστυνομικούς.

4 – Οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε αμάξι σε οποιοδήποτε event.

5 – Η καταστροφή του αυτοκινήτου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο Heat και αν το αυτοκίνητό σας καταστραφεί ή σας πιάσουν οι αστυνομικοί το βράδυ, πριν φτάσετε στο Safe House, θα χάσετε το heat multiplier και λίγο Rep. Κάθε αυτοκίνητο διαθέτει health bar.

6 – Το NOS θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οι παίκτες μπορούν να τροποποιήσουν το gameplay τους, είτε με τρεις μικρότερες μπουκάλες NOS ή με μια μεγάλη.

7 – Τα αυτοκίνητα θα μπορούν να λάβουν special parts, που θα βελτιώνουν το γέμισμα του NOS και θα σας βοηθούν να αλληλεπιδράτε με τους αστυνομικούς.

8 – Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι παίκτες μαζεύουν Rep, που ξεκλειδώνει αυτοκίνητα, αγώνες και parts. Κατά τη διάρκεια της μέρας από την άλλη, οι παίκτες μαζεύουν Bank, που τους επιτρέπει να αγοράσουν οποιοδήποτε ξεκλείδωτο αντικείμενο.

9 – Δεν υπάρχουν σχέδια για microtransactions ή loot boxes, αλλά θα δούμε ένα time saver pack, που αποκαλύπτει όλα τα collectible στον χάρτη, ενώ παράλληλα, στο μέλλον, θα κυκλοφορήσουν και car packs.

10 – Το Crew σύστημα θα σας φέρει αυτόματα αντιμέτωπους με μια ομάδα 32 ατόμων και όχι ενάντια σε εκατομμύρια παίκτες. Φυσικά, θα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας crew.

11 – Τα Crew Trials ανά τον κόσμο θα επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνιστούν ενάντια σε “Ghost” άλλων παικτών, στο crew τους.

12 – Δεν θα μπορείτε να παίξετε ως αστυνομικός στο Need For Speed Heat.

13 – Τα βενζινάδικα θα δίνουν συγκεκριμένο αριθμό από repairs.

14 – Θα υπάρχουν επίσης crashable billboards, collectibles, drift runs και πολλά φλαμίνγκο, τα οποία θα μαζεύετε.

15 – Οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιούν μπλόκα, spike strips, ελικόπτερα Chopper και οχήματα Rhino. Αν σας πιάσουν, το Heat multiplier φτάνει στο 1.

16 – Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τον ήχο της εξάτμισής τους και μπορούν να μεταφέρουν τον κινητήρα, από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο.

Για περισσότερα, δείτε την ανακοίνωση αποκάλυψης του παιχνιδιού, ή προπαραγγείλτε το παιχνίδι μέσω του Console Club.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.