Ο Robert Pattinson περιγράφει την εμπειρία του ως Batman

Τα γυρίσματα ξεκινάνε σύντομα.O Robert Pattinson περιγράφει την κατά κάποιο τρόπο "εξευτελιστική"...

Τα γυρίσματα ξεκινάνε σύντομα.

O Robert Pattinson περιγράφει την κατά κάποιο τρόπο “εξευτελιστική” εμπειρία του με την στολή του Batman.

Ο Pattinson, που θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία “Batman” του Matt Reeves μίλησε στο Variety για την πρώτη φορά με τη στολή κατά τη διάρκεια της οντισιόν του.

“Νιώθεις αμέσως πολύ δυνατός. Είναι καταπληκτικό. Είναι δύσκολο να την φορέσεις, οπότε η διαδικασία του φορέματος είναι αρκετά εξευτελιστική”, είπε ο Pattinson. “Έχεις πέντε άτομα να προσπαθούν να σε χώσουν σε κάτι”.

Αλλά, δήλωσε πως η στολή επίσης σε μεταμορφώνει. “Νιώθεις δυνατός, νιώθεις σκληρός, ακόμα κι αν είχες κάποιον να σου πιέζει τα οπίσθια στα πόδια σου”, είπε.

Ο Pattinson αποκάλυψε επιπλέον ότι βρισκόταν στα γυρίσματα του “Tenet” του Christopher Nolan όταν έμαθα ότι επιλέχθηκε ως Batman. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία να μιλήσει στον Nolan για συμβουλές περί κινήσεως με την στολή.

Ο Matt Reeves (Cloverfield) είναι σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία. Παραγωγός θα είναι και ο Dylan Clark. Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν το “The Batman” να γίνεται η αρχή μιας τριλογίας. Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του ’90 και θα φέρει νεώτερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Θα εμφανιστούν οι James Gordon και Alfred Pennyworth, ενώ οι κακοί αρχικά ήταν τρεις, Catwoman, Penguin και Riddler, αλλά αργότερα αυξήθηκαν και μάλλον θα δούμε και τους Two-Face και Mad Hatter. Φήμες θέλουν τον Andy Serkis να εμφανίζεται στο φιλμ. Ο Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Το “The Batman” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.