Δεν θα μπορείτε να κάνετε τρελίτσες με τον Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077

Μα γιατί.Από τότε που ο Keanu Reeves ανακοινώθηκε ότι θα παίξει τον Johnny Silverhands στο...

Μα γιατί.

Από τότε που ο Keanu Reeves ανακοινώθηκε ότι θα παίξει τον Johnny Silverhands στο Cyberpunk 2077 και ότι θα είναι ο κοντινότερος σύμμαχός μας στο παιχνίδι, μια απορία μας έχει μείνει. Θα μπορούμε να κάνουμε τρελίτσες μαζί του;

Ετοιμαστείτε να απογοητευτείτε, καθώς, μέσω μιας συνέντευξης με το Video Games Chronicle, δεν θα μπορείτε να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα με τον Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077.

“Ο Keanu παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας παραπέρα”, είπε ο δημιουργός level του παιχνιδιού, Max Pears.

Το ερώτημα προέκυψε ως μέρος μιας ευρύτερης συνέντευξης για το πώς το Cyberpunk 2077 θα χειριζόταν τις αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων με τον χαρακτήρα V, δεδομένου ότι ο παίκτης μπορεί να είναι αρσενικό, θηλυκό ή ο,τι άλλο θέλει. Η CD Projekt Red βασίζεται στο γεγονός ότι πάντα θα αναφέρεται ως V, για να αποφύγετε στιγμές διαλόγου όπου ο χαρακτήρας του παίκτη μπορεί να προσφωνηθεί λάθος.

“Θέλουμε πραγματικά να διασφαλίσουμε ότι οι παίκτες θα πάρουν την εκπροσώπηση που θέλουν”, είπε ο Pears στο VGC. “Και στο είδος του Cyberpunk, θέτει τόσο βαθιά ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, πόσο μάλλον τι σημαίνει να ορίσεις το φύλο σου. Έχοντας αυτή την προσαρμογή, να ταιριάζεις με το πώς αισθάνεσαι, είναι η εκπροσώπησή του εαυτού σας … είναι σημαντικό για εμάς και είναι σημαντικό και για την ιστορία αυτού του κόσμου”.

Τούτων λεχθέντων, ο Pears ανέφερε επίσης ότι τα γεννητικά όργανα ενός χαρακτήρα καθορίζονται από το φύλο που επιλέγουν στην αρχή του παιχνιδιού.

“Έχουμε τον τύπο σώματος που επιλέγετε και στη συνέχεια τα γεννητικά όργανα θα καθοριστούν από αυτό”, είπε ο Pears. “Μπορείτε να έχετε μια αρσενική ή θηλυκή φωνή με κάθε σώμα, αλλά τα γεννητικά όργανα ορίζονται από το σώμα”.

Όπως και να χει, αν ελπίζατε να κάνετε αγκαλίτσες με τον Keanu Reeves, θα απογοητευτείτε. Η CDPR είπε, κατά τη διάρκεια της E3 2018, ότι το Cyberpunk 2077 θα έχει πολλές διαφορετικές επιλογές σχέσεων, οπότε θα τα δούμε όλα όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι στις 16 Απριλίου 2020.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.