Τα “Φιλαράκια” δεν θα επιστρέψουν, επιβεβαιώνουν οι δημιουργοί

"So no one told you life was going to be this way."Οι Marta Kaufmann και David Crane, δημιουργοί...

“So no one told you life was going to be this way.”

Οι Marta Kaufmann και David Crane, δημιουργοί μίας από τις πιο δημοφιλείς κωμικές σειρές, ξεκαθαρίζουν κι αποκλείουν την πιθανότητα για reunion ή reboot των “Friends”.

Όπως δημοσιεύει και το Deadline, οι βασικοί αυτοί συντελεστές του αγαπημένου sitcom του ’90, παρευρέθηκαν στο επετειακό πάνελ που είχαν τα Φιλαράκια στο νεοϋορκέζικο φεστιβάλ της Tribeca. Όπως είναι αναμενόμενο, το ζήτημα της επιστροφής των “Friends” θίγεται σε κάθε ευκαιρία κι αυτή τη φορά έχουμε και την τελειωτική απάντηση: “Δεν θα κάνουμε κάποιο reunion, δεν θα κάνουμε κάποιο reboot. Η σειρά αφορούσε εκείνη την εποχή στη ζωή που οι φίλοι είναι η οικογένειά σου”, είπε η Kaufmann, προσθέτοντας αργότερα πως οποιοδήποτε reboot “δεν θα ξεπεράσει αυτό που κάναμε [τότε]”. Ο Crane φάνηκε να συμφωνεί με αυτή τη δήλωση, λέγοντας: “Κάναμε τη σειρά που θέλαμε. Την κάναμε σωστά και την κλείσαμε”.

Είναι φυσικά δύσκολο να χωνέψει κανείς πως έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που το “Friends” έκανε το ντεμπούτο του στο NBC το 1994, μιας και στην Ελλάδα -και όχι μόνο βέβαια- προβάλλουμε ακόμα τη σειρά, είτε μέσω Star, είτε μέσω FOX Greece, είτε μέσω του ελληνικού Netflix. Η σειρά ολοκληρώθηκε μέσα σε 10 κύκλους που έληξαν το 2004 και παραμένει ακόμα ως μία από τις σειρές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών, με τους πρωταγωνιστές της David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry και Matt LeBlanc, να αναγνωρίζονται από όλο τον κόσμο, ακόμα και 25 χρόνια μετά.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως οι ερωτήσεις περί επιστροφής είναι απολύτως λογικές αν αναλογιστούμε το γεγονός πως στη μικρή οθόνη έχουν επιστρέψει τίτλοι που μας απασχόλησαν σε προηγούμενες δεκαετίες, όπως “Οι Μάγισσες”, “Roswell” και “Μπέβερλι Χιλς”, το οποίο μεταδίδεται στη χώρα μας από το ελληνικό FOX.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.