Η Disney σκέφτεται sequel για το Aladdin

Ένας...ακόμα νέος κόσμος.O παραγωγός του "Aladdin", Dan Lin, δήλωσε ότι η Disney σκέφτεται την...

Ένας…ακόμα νέος κόσμος.

O παραγωγός του “Aladdin”, Dan Lin, δήλωσε ότι η Disney σκέφτεται την πιθανότητα δημιουργίας sequel για το live-action remake της ταινίας, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες και έχει ξεπεράσει το $1 δις στο παγκόσμιο box office.

Σε συνέντευξη με το ComicBook.com, ο Lin αποκάλυψε ότι η Disney βρίσκεται στα αρχικά στάδια της “μελέτης” του που θα μπορούσε να οδηγήσει το franchise του “Aladdin”, μετά την μεγάλη επιτυχία του.

“Αρχικά, το σίγουρο ήταν ότι θέλαμε να κάνουμε την καλύτερη ταινία που μπορούσαμε και να αφήσουμε το κοινό να μας πει αν θέλει να δει περισσότερα”, εξήγησε. “Και θα πω ότι, εμφανέστατα, το κοινό θέλει να δει περισσότερα. Έχουν δει την ταινία πολλαπλές φορές”.

“Έχουμε πολλά γράμματα από fans από άτομα που ξαναπάνε και παίρνουν μαζί φίλους τους και την οικογένεια τους. Οπότε νιώθουμε ότι υπάρχουν περισσότερα να πούμε”, πρόσθεσε.

Ο Lin πρόσθεσε ότι η Disney θα ήθελε να εξερευνήσει έναν τελείως νέο κόσμο αν έκανε κάποιο sequel, με μια ολοκαίνουρια ιστορία.

“Θα του φερθούμε όμως στην πρώτη ταινία Aladdin και δεν θα είναι καρέ καρέ remake από κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν”, είπε. “Κοιτάμε τι έχει γίνει στο παρελθόν, και υπάρχει αρκετή ιστορία να πούμε μέσω βαθύτερων στοιχείων της ταινίας. Οπότε χωρίς να πω πολλά, σίγουρα εξερευνούμε πού μπορούμε να πάμε με αυτό το franchise”.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων του “Aladdin” είχε λάβει δύο sequels, το “The Return of Jafar” και “Aladdin and the King of Thieves”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.