Πιο τρομαχτική θα είναι η 2η σεζόν του Haunting of Hill House

Αυτό το σπίτι θα είναι πιο τρομαχτικό από το πρώτο.Ετοιμαστείτε για μια ακόμα πιο τρομαχτική σεζόν...

Αυτό το σπίτι θα είναι πιο τρομαχτικό από το πρώτο.

Ετοιμαστείτε για μια ακόμα πιο τρομαχτική σεζόν του “The Haunting of Hill House” του Netflix. Ο δημιουργός της σειράς, Mike Flanagan, υπόσχεται ότι η δεύτερη σεζόν, “The Haunting of Bly Manor”, θα είναι “αρκετά πιο τρομαχτική από την πρώτη σεζόν”.

Ο Flanagan μίλησε στο Birth.Movies.Death για τι αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο. Αν και το Netflix έχει ανακοινώσει ότι το “The Haunting of Bly Manor” βασίζεται στην νουβέλα “The Turn of the Screw” του Henry James, ο Flanagan αποκάλυψε ότι η σειρά παίρνει στοιχεία κι από άλλες ιστορίες του James. Το “Turn of the Screw” θα είναι η “έναρξη” της δεύτερης σεζόν.

“Είναι ένας cool τρόπος να επεκταθούμε σε κάποια πράγματα που λάτρεψα στην πρώτη σεζόν, αλλά μέσα στο πλαίσιο μιας νέας ιστορίας, χωρίς να χρειάζεται να περιοριστούμε από αποφάσεις που πήραμε την προηγούμενη φορά”, είπε ο Flanagan. “Για τους fans του Henry James, θα είναι τρέλα, και για αυτούς που δεν γνωρίζουν την δουλειά του θα είναι απίστευτα τρομακτικό. Ήδη θεωρώ ότι είναι πιο τρομαχτική από την πρώτη σεζόν, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

Στην δεύτερη σεζόν θα δούμε αρκετούς από τους ηθοποιούς της πρώτης να επιστρέφουν σε νέους ρόλους, όπως ο Oliver Jackson-Cohen ως Peter, που μένει στην έπαυλη, και η Victoria Pedretti ως η νταντά, Dani. Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2020.

Ο πρώτο κύκλος βρέθηκε στις καλύτερες νέες σειρές του IGN Greece για το 2018 και μπορείτε να τον απολαύσετε στο ελληνικό Netflix.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.