Επίσημη παρουσίαση για το Xbox One S All-Digital Edition

Ώπα παιδία, που βάζω το CD;Πριν από μερικές ώρες, η Microsoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη της...

Ώπα παιδία, που βάζω το CD;

Πριν από μερικές ώρες, η Microsoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη της φημολογούμενης “discless” (δηλαδή χωρίς CD/DVD reader) έκδοσης του Xbox One, ονόματι Xbox One S All-Digital Edition.

Η τιμή της θα βρίσκεται στα $250 (η τιμή για την Ευρώπη δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, όμως πιστεύουμε θα βρίσκεται στα ίδια επίπεδα των €250) και θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως στις 7 Μαΐου. Αυτή η τιμολόγηση την καθιστά και τη φθηνότερη κονσόλα αυτής της γενιάς για τηn Microsoft, καθώς το Xbox One S All-Digital θα βρίσκεται €50 κάτω από την τιμή του Xbox One S.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox One S All-Digital Edition δεν θα διαφέρουν δραματικά από εκείνα του Xbox One S, με τη διαφορά, πως η κονσόλα θα διατίθεται μαζί με κωδικούς λήψης των ψηφιακών εκδόσεων των Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει.

Σε σχετικά νέα, η Microsoft ανακοίνωσε τις πρώτες λεπτομέρειες γύρω από την παρουσίαση της στην Ε3 2019, αλλά και τη νέα της υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate, ενώνοντας ουσιαστικά τα Xbox Live Gold και Xbox Game Pass σε μια ενιαία συνδρομητική υπηρεσία.


Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin’s Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.