Προβάδισμα νίκης για Βραζιλία, Μπρέϊνταμπλικ. Αμφίρροπο ματς στο Δουβλίνο

Μικρό προβάδισμα νίκης έχει και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ισλανδίας Μπρέϊνταμπλκ όπως βέβαια και η ομάδα του Τούρκου στην Φινλανδία. Στο εναρκτήριο ματς του Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία έχει μια καλή ευκαιρία να πείσει τον κόσμο για τις φιλοδοξίες της!
Δημοσίευση: 13/06/2019 - 23:57
Λίγα ενδιαφέροντα ματς σε επίπεδο συλλόγων κυρίως από το βόρειο κομμάτι της Ευρώπης για απόψε.
Στην Ιρλανδία έχει  μικρό προβάδισμα, λόγω αξιοπιστίας της έδρας της, η Σλίγκο Ρόβερς.
 Πολύ πιο αμφίρροπο το  ματς του Δουβλίνου όπου η Σάμροκ Ρόβερς θέλει μόνον νίκη προκειμένου να μείνει σε τροχιά τίτλου ενώ η Μποέμιανς με την παραγωγικότητά της στα τελευταία ματς πιθανόν να αγχώσει τους αντιπάλους της αναζητώντας ένα γκολ σε ανοιχτό γήπεδο με την παράδοση στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια (!)

Μικρό προβάδισμα νίκης έχει και η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ισλανδίας Μπρέϊνταμπλκ όπως βέβαια και η ομάδα του Τούρκου που υποδέχεται την απρόβλεπτη αλλά κι αδύναμη, αμυντικά, ΜούΣα..


ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, Ykkönen (18.30) TPS - MuSa : Over 2,5 (1,42)
ΙΡΛΑΝΔΙΑ, SSE  Airtricity League (21,45) Sligo Rovers - Cork City : 1Χ  (1,37)
ΙΣΛΑΝΔΙΑ, Úrvalsdeild (22.15) Fylkirk - Breidablik : 2 Draw No Bet (1,43)


ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΙΡΛΑΝΔΙΑ, SSE  Airtricity League (22.00) Bohemians - Shamrock Rovers : Goal/Goal (1,95)

Η μεγάλη  γιορτή ξεκινά στη Βραζιλία. Οι οικοδεσπότες υποδέχονται στην πρεμιέρα την Βολιβία. Θέλουν ένα καλό ξεκίνημα προκειμένου να πείσουν τον κόσμο τους πως μπορούν να πετύχουν "σβήνοντας" τους εφιάλτες από το Μουντιάλ στα ίδια μέρη πριν από πέντε χρόνια όπως βέβαια και την μέτρια πορεία στο Μουντιάλ της περσινής χρονιάς στην Ρωσία.
Η Βολιβία όσο ταλέντο κι αν βρει σε κάποιους παίκτες, πάντα όταν... κατεβαίνει από το υψόμετρό της συναντά σοβαρά προβλήματα!

COPA AMERICA 2019 (03.30) Brazili - Bolivia : 1 & Over 2,5 (1,42), 2nd half more goals (1,95), Goal Coutinho anytime (2,00)