Θερμές "νάρκες" για Σέλτικ, Ερυθρό Αστέρα και ΑΙΚ Στοκχόλμης

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης μπορεί να επιβάλλει ρυθμό στην Αρμενία, απέναντι όμως σε έναν αντίπαλο που θα έχει και το πλεονέκτημα των καιρικών συνθηκών. Κάτι ανάλογο θα αντιμετωπίσει η Σέλτικ στο Σεράγεβο ενώ στη Λθουανία ο Ερυθρός Αστέρας δοκιμάζεται κόντρα σε μια πιο "δεμένη" ομάδα
Δημοσίευση: 08/07/2019 - 23:57
Σε αυτή τη χρονική στιγμή λίγες είναι οι ομάδες που με την φόρμα τους μπορούν να φτάσουν στα ανώτερα στάνταρ απόδοσης.
Η ΑΙΚ Στοκχόλμης μπορεί  να επιβάλλει  ρυθμό στην Αρμενία, απέναντι όμως σε έναν αντίπαλο ακόμα πιο φορμαρισμένο που θα έχει και το πλεονέκτημα των καιρικών συνθηκών καθώς στο Ερεβάν θα έχει την ώρα του αγώνα πάνω από 30 βαθμούς!

Κάτι ανάλογο θα βιώσει η Σέλτικ στο Σεράγεβο όπου ναι μεν πάει ως το φαβορί, όμως πιθανόν να νιώσει και  την πίεση των αντιπάλων της σε όλες τις γραμμές.

Στην Λιθουανία ο Ερυθρός  Αστέρας δεν θα χρειαστεί να ψάχνει για ανάσες δροσιάς αλλά  περισσότερο για ουσία στο παιχνίδι του.

 Η πρωτοπόρος του Λιθουανικού πρωταθλήματος, Σούντουβα, έχει ρυθμό με πέντε επίσημα  παιχνίδια  από  τα μέσα του περασμένου μήνα και πιο δυνατό της κομμάτι, ως τώρα το παραγωγικό.

Σε πολύ πιο ελεύθερους ρυθμούς του φιλικό ματς του ΠΑΟΚ με την Τσβόλε στην Ολλανδία.  Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να βγάλουν ενέργεια με ευκαιρίες για γκολ.



ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, 1st Qual, Round (17.00) Ararat-Armenia - AIK :  1 (+2 HC) (1,28)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ, 1st Qual. Round (18.55) St. Joseph's - Rangers :  Under 4,5 (1,53)
ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (20.00) PEC Zwolle - PAOK  :  Goal/Goal (1,52)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, 1st Qual, Round (20.45) Sarajevo - Celtic : 1 (+2 HC) (1,38)



ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, 1st Qual, Round (21.00) Sūduva - Crvena Zvezda : Goal/Goal  (2,00)