Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Σαφώς και είναι μια καλή ευκαιρία να μείνει σε ένα δρόμο επιτυχιών μετά από τον “εφιαλτικό” Σεπτέμβριο (τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία).

Έχει ποιότητα και παρά τις αλλαγές που θα κάνει ο προπόνητής της, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων ορισμένων παικτών – κυρίως ανασταλτικοί –  θα παίξει σοβαρά γνωρίζοντας πως σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αντίπαλος θα είναι και ο ενθουσιασμός των αντιπάλων!

Η Αλβέρκα, μια ομάδα στην περιφέρεια της Λϊσαβόνας, έχει μόνον νίκες σε επίσημα εντός έδρας παιχνίδια φέτος. Το περασμένο Σάββατο έχασε την κορυφή στην κατηγορία της μένοντας ισόπαλη 1-1 σε ένα ματς με δύο αυτογκολ και δύο αποβολές (!)

Το προβάδισμα είναι ξεκάθαρο, με βάση την ποιότητα, για την κάτοχο του τροπαίου όμως η άμυνα της Σπόρτιγκ, μαζί με την νευρικότητα που “βγάζει” συχνά φέτος η συγκεκριμένη ομάδα, ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στο αουτσάϊντερ της αναμέτρησης..

Η χαμηλή τιμή του Over 2,5 εάν συνδυαστεί με γκολ των γηπεδούχων έχει σαφώς ενδιαφέρουσα προσφορά..

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Taça de Portugal (22.45) Alverca – Sporting CP : Goal/Goal & Over 2,5 (1,95)

** Χθες η στήλη πρότεινε για το Μονό Σημείο, το Goal/Goal για το ματς της Φουεναλαμπράδα με τη Σαραγόσα (1,87) που έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.