#mazigiatinaspasia

Με αφορμή την εκδήλωση "Όλοι μαζί μια αγκαλιά για την Ασπασία" που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, η Δώρα Παντέλη, προχώρησε στην ανακοίνωση μιας δράσης για την άμεση οικονομική ενίσχυση της Ασπασίας Μπόγρη.

Με αφορμή την εκδήλωση “Όλοι μαζί μια αγκαλιά για την Ασπασία” που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, η Δώρα Παντέλη, προχώρησε στην ανακοίνωση μιας δράσης για την άμεση οικονομική ενίσχυση της Ασπασίας Μπόγρη.

Σε κάθε αγωνιστική της Euroleague θα υπάρχουν επώνυμοι από όλους τους χώρους καθώς και αθλητές  που θα προσφέρουν ένα ποσό ανάλογα με τους πόντους που θα σημειώνουν οι 2 Ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) ή κάποιος από τους παίκτες τους.

Η Δράση ξεκινάει από σήμερα με την Δώρα Παντέλη να κάνει την πρώτη «συμβολική» προσφορά προσφέροντας 1 ευρώ για κάθε πόντο που θα σκοράρουν  οι Ελληνικές ομάδες στις αναμετρήσεις τους τη 25η αγωνιστική.

Το Hashtag της ενέργειας είναι  #mazigiatinaspasia και σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας!

“Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ την Σταυρούλα Γκρίτζαλη καθώς και τους δυο Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν και να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, η οποία υπήρξε η αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η δράση. Θεωρώ ηθική υποχρέωση μου να “δίνω” πίσω, όσα έχω πάρει από τον αθλητισμό προσφέροντας με όποιο τρόπο μπορώ και βοηθώντας αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Είναι κάτι που με γεμίζει να το κάνω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά μερικές φορές πρέπει να δημοσιοποιείται γιατί καλώς ή κακώς όλοι εμείς που έχουμε κάποια προβολή μικρή ή μεγάλη ανάλογα με το επάγγελμα μας, αποτελούμε πρότυπα στα νέα παιδιά και πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε πως οι πράξεις μας έχουν επίδραση πάνω τους, άρα κατά μία έννοια διαμορφώνουμε το μέλλον και συνδράμουμε στην εξέλιξή τους ως μέλη της κοινωνίας.

Το μπάσκετ με έμαθε ότι με τη συνεισφορά στο σύνολο μαθαίνεις να αγαπάς και να νοιάζεσαι για τους άλλους ανιδιοτελώς και έτσι μόνο γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος δεν αλλάζει με τα λόγια μας, αλλά με τις πράξεις μας θα ήθελα μέσα από αυτή μου την κίνηση να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι άνθρωποι του χώρου και να βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, όχι μόνο την Ασπασία αλλά ΚΑΘΕ συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη” ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος των καναλιών Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.