Βουνό ή θάλασσα;

Τελείωσε και το πρωτάθλημα λουόμενοι! Και τώρα το μεγάλο θέμα και το προαιώνιο δίλλημα του καλοκαιριού: «Βουνό ή θάλασσα»; Τρινκέρι ή Μεσίνα; Σίγκλετον και Τζέιμς ή Καλάθης; Εδώ υπάρχει απάντηση…

Τελείωσε και το πρωτάθλημα λουόμενοι! Και τώρα το μεγάλο θέμα και το προαιώνιο δίλλημα του καλοκαιριού: «Βουνό ή θάλασσα»; Τρινκέρι ή Μεσίνα; Σίγκλετον και Τζέιμς ή Καλάθης; Εδώ υπάρχει απάντηση…

Ο Παναθηναϊκός το πήρε το πρωτάθλημα και το αφιέρωσε εκεί ψηλά στον Παύλο όπως έπρεπε. Μπορούσε να το πάρει βέβαια και χωρίς φυσούνες, ψευτομαγκές και μπουκάλια τσίπουρο στο παρκέ. Κανονικά μπασκετικά, αθλητικά.

Επίσης στο τέλος ο «υπέροχος κόσμος» ας άφηνε και την ομάδα να κάνει την απονομή της. Δεν είναι δικό σας αγαπημένα μου καφράκια το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα είναι της ομάδας, της διοίκησης, των προπονητών, των παικτών και του σταφ. Εσείς απλά χαίρεστε με αυτό, δεν έχετε δικαίωμα να μπουκάρετε στο παρκέ και να τους κλέβετε αυτές τις στιγμές. Βγάλτε τη βαρβατίλα από τα κεφάλια σας επιτέλους και απολαύστε όπως πρέπει τον αθλητισμό σε όλες τους τις εκφάνσεις.

Στο Ολυμπιακό τελικά αποδείχθηκε ότι η «μαγκιά» «μπαίνω δεν μπαίνω» κακό στην ομάδα τους έκανε. Θα μου πεις τώρα ποιος ρυθμός; Ανάπαυλα ήταν σίγουρα θα ξεκινούσαν όπως τελείωσαν; Όχι αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε πλέον ποτέ.

Ο Σφαιρόπουλος πριν τελειώσουν οι τελικοί ήξερε ότι δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ και με κανέναν, ο ατζέντης του όμως (σ.σ. αυτή είναι η δουλειά του) κάτι έχει κάνει και προτάσεις ο «Μπούλετ» έχει και μάλιστα ευρωλιγκάτες. Η Εφές δίνει τα περισσότερα γιατί μπορεί.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη θέλουν έναν προπονητή που μπορεί να αλλάξει όλη την ρότα της ομάδας, είναι όμως, κάτι περισσότερο από δύσκολο να πειστεί. Η πρώτη επιλογή της διοίκησης είναι ο Μεσίνα, που ωστόσο έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο σαν ασίσταντ στους Σπερς. 2ο περιμένει συνταξιοδότηση Πόποβιτς (μήπως και). 3ον το κασέ του για να γυρίσει Ευρώπη είναι απρόσιτο και 4ο θα ζητήσει τέτοιο μπάτζετ (αν γίνουν όλα τα προηγούμενα) που ο Ολυμπιακός εκ πεποιθήσεως όλα αυτά τα χρόνια δεν πρόκειται καν να πλησιάσει

 Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι Τρινκέρι, Πλάθα και Περάσοβιτς.

Ο Πλάθα λένε στην Ισπανία έχει δίκτυο αυτοπροβολής και διασποράς fake news. Ο Ολυμπιακός φυσικά και γνωρίζει ότι είναι ελεύθερος, δεν έχει μιλήσει μαζί του. Είναι καλός προπονητής, πολύ ιδιόρρυθμός και κακός στο να διαχειρίζεται δύσκολες προσωπικότητες. Η σεζόν του φέτος στη Μάλαγα ήταν ιδιαιτέρως αποτυχημένη.

Ο Περάσοβιτς είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά έχει ένα μεγάλο μείον. Είναι πολύ ακριβός χωρίς λόγο. Δηλαδή ΟΚ ο Μεσίνα είναι αυτός που είναι και ζητάει πολλά, ο Περάσοβιτς με ένα φάιναλ φορ γιατί ψήλωσε τόσο;

Ο Τρινκέρι ακούγεται πως είναι ο μόνος με τον οποίο ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή και μάλιστα ήταν ο βασικός λόγος που είπε «όχι» πριν από λίγο καιρό σε καλή πρόταση της Βίρτους Μπολόνια.    

Στον Παναθηναϊκό τώρα από την άλλη παίκτες την κοιτάνε για αλλού. Φυσικά το μεγάλο θέμα είναι ο Νικ Καλάθης. Θα μείνει, θα βρει προσφορά που να τον ικανοποιεί στο ΝΒΑ, ή θα πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Ο παραλίας μπορεί να σου απαντήσει αρκεί να μας πεις πρώτα τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Θα παίξει Τσου Λου; Θα μείνει Ευρωλίγκα; Ή έχει στο μυαλό του κάτι άλλο.

Οι απορίες αυτές πάντως πρέπει να απαντηθούν άμεσα γιατί ο Τζέιμς και ο Σίγκλετον πχ εκτός Ευρωλίγκας δεν παίζουν και ήδη την ψάχνουν για εναλλακτικές. Αν και ειδικά στην περίπτωση του Σίγκλετον δεν είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και ο Παναθηναϊκός καίγεται να μείνει…

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ξεκίνησε να φτιάχνει ομάδα εκεί ψηλά και πάντα ήθελε ένα καλό προπονητή στο πλευρό του. Πλέον τον έχει… Καλό ταξίδι Ευρωκόουτς!

Ο παραλίας…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.