Ερυθροπράσινα δειλινά

Ο καιρός μου χάλασε τα σχέδια αυτό το ΣΚ. Περίμενα να γεμίσει ο τόπος με μπικίνι και ρακέτα και έχω μείνει εγώ με δυο - τρεις εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας. Ο παραλίας όμως, αντιστέκεται φτιάχνει μόνος του εσπρεσάκι μέτριο και ξεκινάει το κουβεντολόι του, με μοναδικούς «πελάτες» σήμερα «κόκκινους» και «πράσινους».

Ο καιρός μου χάλασε τα σχέδια αυτό το ΣΚ. Περίμενα να γεμίσει ο τόπος με μπικίνι και ρακέτα και έχω μείνει εγώ με δυο – τρεις εκπροσώπους της τρίτης ηλικίας. Ο παραλίας όμως, αντιστέκεται φτιάχνει μόνος του εσπρεσάκι μέτριο και ξεκινάει το κουβεντολόι του, με μοναδικούς «πελάτες» σήμερα «κόκκινους» και «πράσινους». 

* Ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν έχει βρει ακόμα προπονητή (επισήμως) αλλά δεν έχει κάνει και το ραντεβού τέλους με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ποιος μου λέει λοιπόν εμένα, ότι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά γενικώς δεν θα γίνει ξανά πρόταση στον Μπούλετ να μείνει κι άλλο; 

* Γιατί αν τσακίσει του Μπλατ, αν τελικά χαθεί ο Τρινκέρι, αν το ένα αν το άλλο πού θα βρει καλύτερο από τον Σφαιρόπουλο ο Ολυμπιακός; 

* Ο Μπλατ είναι καλός προπονητής, μοναδικός στο είδος του, θα έλεγε κανείς αλλά… Ο Μπλατ είναι ο προπονητής εκείνος που θα παραλάβει ποιότητα και θα εγγυηθεί γι΄ αυτήν. Κάντε μια αναδρομή. Στις περισσότερες ομάδες που πέτυχε είχε την άνεση (οικονομική) να διαθέτει τα όπλα που επιθυμούσε. Στον Άρη όμως, πχ που ανέλαβε πηλό για να τον κάνει άγαλμα έφυγε με τον ραβίνο του και δεν κοίταξε ούτε από το παράθυρο του αεροπλάνου πίσω.

* Επομένως δεν είναι το θέμα αν τελικά θα αγγίξουν το κασέ του οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, είναι κι αν όσα ζητήσει στο σχεδιασμό αποτελούν εφικτούς στόχους ή όχι, για τα δεδομένα που δεν πρόκειται να αλλάξουν δραστικά προς τα πάνω, ειδικά φέτος. 

* Από την άλλη στον Παναθηναϊκό ο Καλάθης αρχικά πέτυχε μεγάλη επικοινωνιακή νίκη. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο να έλεγε: «Ευχαριστώ όχι» και το ίδιο έτσι όπως έγινε: «Ήθελα να μείνω αλλά δεν μου έδωσαν χρόνο να σκεφτώ». 

* Βέβαια το έργο θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια και ο Παναθηναϊκός το τελεσίγραφο που θεωρητικά έληξε, μπορεί να το μακρύνει κι άλλο. Όπως και να το κάνουμε ο Καλάθης είναι δεν είναι ο Ρίβερς…

* Και μιας και το αναφέραμε: Ο «ποταμός» που ανέβασε το ποστ δεν το έκανε τυχαία και φυσικά εννοεί τον Παναθηναϊκό. Τώρα βέβαια αν στον Παναθηναϊκό έμαθαν ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό, ίσως και από πότε μιλάει και προσπάθησαν να τον τζάσουν άκομψα, είναι μια άλλη υπόθεση. 

Με κρύο και βροχή με συννεφιά και ήλιο 
ο Παραλίας είναι ανοικτός για όλους σας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.