Στην θάλασσα όλοι ομορφαίνουν

Στην παραλία σκάει κάθε καρυδιάς καρύδι. Νέοι, γέροι, μωρά, έφηβοι, μεσήλικες. Όλους η θάλασσα όμως, του κάνει να μοιάζουν το ίδιο. Είναι μάλλον το ότι από κάποιο σημείο και έπειτα φαίνεται μόνο το κεφάλι. Το σώμα χάνεται στον βυθμό και η ηλικία κρύβεται.

Στην παραλία σκάει κάθε καρυδιάς καρύδι. Νέοι, γέροι, μωρά, έφηβοι, μεσήλικες. Όλους η θάλασσα όμως, του κάνει να μοιάζουν το ίδιο. Είναι μάλλον το ότι από κάποιο σημείο και έπειτα φαίνεται μόνο το κεφάλι. Το σώμα χάνεται στον βυθμό και η ηλικία κρύβεται. 

· Και μια και μιλάμε για ηλικία τι θέμα έχει γίνει με τον Λάγκφορντ ρε παιδιά; Καταρχήν από site σε site, από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο ακούς και άλλη ηλικία. Ο καθένας τον λέει όσο χρονών θέλει. Τι σας νοιάζει ρε; Του ληξιαρχείου είστε; Το θέμα εκεί είναι άλλο. Παίζει καλά; Τα βάζει; Αν ξεκινήσει παίζει καλά και τα βάζει τότε μιλάμε για πολύ σωστή μεταγραφή. Στα κανονικά του είναι καλύτερος από τον παρτάκια Τζέιμς ο Λάγκφορντ. Αν είναι όμως, όπως στην Κίνα που περπατούσε πριν το χειρουργείο, τότε ο Παναθηναϊκός από Οκτώβρη θα ψάχνει παίκτη. 
· Εκεί στην ΑΕΚ δεν πρέπει να είναι πολύ στα καλά τους. Πέρσι πήραν Κύπελλο και Ευρωπαϊκό και τι κάνουν; Αδειάζουν Έλληνες. Εκτός λέει ο Μαυροειδής, εκτός ο Βασιλόπουλος, εκτός ο Καββαδάς και κάτι πιτσιρικάδες που με τόσο χειροκρότημα πήραν, εκτός τους στέλνουν κι αυτούς. 
· Μίλησε ο Μπάνκι με τον Σάκοτα. Τον Σάκοτα που περίμενε να μείνει πρώτος και τον έβαλαν πάλι εφεδρεία. Και τι να πει ο Σάκοτα στον Ιταλό τα σωστά; Του λέει να κάνει δυο – τρία βασικά λάθη να ξαναπάει εκείνος τα Χριστούγεννα. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω πως διώχνει όλους εκείνους που έκαναν την περσινή ΑΕΚ ομάδα με χαρακτήρα. Πριν είναι αργά ξυπνήστε, δεν ξέρει και ιταλικά ο «παραλίας» μπας και βοηθήσει. 
· Πάνε στον ΠΑΟΚ και ότι καλό μένει προσπαθούν να το πείσουν. Η αγορά έχει βρωμίσει όμως. Εντάξει Μπάνε δεν έχεις και τι να δώσεις την ψυχή σου; (κλασική ατάκα Μπάνε) το καλοκαίρι όμως, μην τάζεις να δούμε και τι γίνεται. 
· Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν λέει πολύ τον Παπαπέτρου γι’ αυτό και δεν έκατσε. Να σας πω εγώ γιατί δεν έκατσε. Ιωάννη χτύπησε ο Παπ παίζεις «3». Ιωάννη χτύπησε ο Πρι παίζεις «4». Ιωάννη χτύπησε ο Μίλου παίξε στην προπόνηση λίγο «5». Το μόνο που δεν είχε ακούσει ήταν: Ιωάννη χτύπησε ο Πασχόπουλος πάνε πλύνε τα ρούχα». 
· Βέβαια ο προπονητής άλλαξε κι εδώ είναι το κομβικό σημείο. Προφανώς ο Μπλατ που είπε πως αν χρειαστεί να πλύνει θα πλύνει κιόλας κι εκεί ο παίκτης στράβωσε. Επιλογές είναι αυτές και το σωστό από το λάθος φαίνεται μόνο στον χρόνο και στην πορεία. 

Μην ξεχνάτε ποτέ παγάκια στο εσπρέσο αλλοιώνει την γεύση

Ο «παραλίας»  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.