Έρχεται το τουρνουά WFH League

Το εταιρικό τουρνουά WFH league, ένα τουρνουά που θα φέρει αντιμέτωπες εταιρείες, τόσο στο counter-strike: Global Offensive και το FIFA 20, ανακοίνωσε τρεις ακόμη χορηγούς για την έναρξη της σεζόν. H Esports Insider και η Platform, συνεργάστηκαν για την δημιουργία αυτού του τουρνουά. 

Το εταιρικό τουρνουά WFH league, ένα τουρνουά που θα φέρει αντιμέτωπες εταιρείες, τόσο στο counter-strike: Global Offensive και το FIFA 20, ανακοίνωσε τρεις ακόμη χορηγούς για την έναρξη της σεζόν. H Esports Insider και η Platform, συνεργάστηκαν για την δημιουργία αυτού του τουρνουά. 

Η Razer, θα είναι επικεφαλής χορηγός για την πρώτη σεζόν και γι΄αυτό το λόγο θα προσφέρει μια σειρά από κορυφαία έπαθλα για τους νικητές αλλά και για όσους δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελαν.
Το Playbox.GG θα είναι ο Τεχνολογικός Συνεργάτης του πρωταθλήματος και με τη σειρά του θα παρέχει την πλατφόρμα του τουρνουά και τον κύριο ιστότοπο για το WFH League. 

Τέλος, η G-Science έχει ανακοινωθεί ως Συνεργάτης Υγείας και Απόδοσης για το στοιχείο CS: GO(counter-strike) 
Η Razer, θα παρέχει εξοπλισμό για τους gamers, ως έπαθλο και για τα δύο τουρνουά, αξίας πάνω από 1000 ευρώ. Ένα από τα καλύτερα gaming ποντίκια για First Person παιχνίδια το Razer Viper Ultimate, το προγραμματιζόμενο χειριστήριο για το PS4, Raiju Ultimate programmable PS4 controller και ακουστικά Kraken για κονσόλες. Βραβεία που ταιριάζουν σε gamers! 
O Γιαν Σαλσέλδο, υπέυθυνος των Esports της Razer, σχολίασε: 

“Το WHF League, είναι ένας ωραίος τρόπο να κρατάς σε επαφή με τους συναδέλφους σου, να αναμετρηθείτε με τις ομάδες σας και να διασκεδάσετε ενώ παράλληλα συγκεντρώνετε χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. To WFH league ευθυγραμμίζεται με μια σειρά δραστηριοτήτων που ξεκίνησε η Razer για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να εργαστούν από το σπίτι εάν είναι εφικτό. 

Η Playbox.GG θα είναι ο επίσημος τεχνολογικός συνεργάτης, και θα παρέχει την προσαρμοσμένη πλατφόρμα  που θα διευκολύνει τα δύο τουρνουά για την πρώτη σεζόν ενώ παράλληλα θα παρέχει ένα «σπίτι» για τα μελλοντικά τουρνουά. 
Οι ομάδες για το τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου, είναι σχεδόν έτοιμες και θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις. 

Ο Σαμ Κουκ και ο Νίκολο Πορτουνάτο συνιδρυτές του WFH league τόνισαν πως: «είμαστε χαρούμενοι που θα γίνει αυτό το τουρνούα. Το σκεφτόμασταν εδώ και αρκετό καιρό και είμαστε χαρούμενοι που με μεγάλους χορηγούς θα μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν».

Οι αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το twitch, και το Esports Insider. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.