ΑΣ ΠΑΟΚ: «Μπράβο πρόεδρε συνέχισε γερά»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης που φέρνουν τον Ιβάν Σαββίδη σε θέση ισχύος στο συγκεκριμένο επιχειρηματικό project

Δηκτική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και τη θέση ισχύος που αποκτά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης. 

Με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του ισχυρού ανδρός του “Δκεφάλου” οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη επισημαίνουν τα εξής: «Κυρίαρχος του ΟΛΘ θα είναι ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μέσω της εταιρίας συμφερόντων του, Belterra, μετά την αγορά του μεριδίου της γερμανικής εταιρίας.

Το Μεγάλο Αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να δίνει πνοή και όραμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, προχωρώντας σε μία κίνηση που μόνο «απουσία» δεν δείχνει.

Τι και αν βιάστηκαν «κόκκινοι και Βένετοι» να μιλήσουν για απαξίωση και ενδεχόμενη αποχώρηση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ; Ο Κυρίαρχος του επιχειρείν στον Βορρά είναι εδώ, συνεχίζει, και θα συνεχίζει να κλείνει στόματα και να «αγκυλώνει» δάχτυλα, τα οποία δημιουργούν όνειρα απατηλά σε προκάτ δημοσιογραφικά «ρεπορτάζ».

Την επόμενη φορά ίσως πέσουν και μέσα στις προβλέψεις τους, μπορεί σε 100 χρόνια από τώρα, μπορεί και ποτέ. Ποιος ξέρει;

Μπράβο Πρόεδρε, συνέχισε γερά…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.