Δημητρούλιας: “Πάμε για τον ευρωπαϊκό τίτλο”

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε την πρόκριση των "κιτρινόμαυρων" στους "4" του EHF European Cup.

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ, Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε την πρόκριση των “κιτρινόμαυρων” στους “4” του EHF European Cup. 

Αναλυτικά:

«Έπρεπε να δοκιμάσουμε κι άλλα πρόσωπα κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας, ώστε περισσότεροι παίκτες να πάρουν χρόνο και να γίνουν πιο παραγωγικοί. Η δική μας σκέψη για το χθεσινό ματς και ο εγωισμός του αντιπάλου μας, έπαιξαν τον ρόλο τους για την εικόνα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, η επιθετική άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Η αγωνιστική μας αστάθεια και το σοκ από τον τραυματισμό του Plaza, μάς καθιστά ανέτοιμους, αλλά εμείς θα πάμε για τον τίτλο, ακόμα και αν χάσουμε κι άλλους 2 παίκτες για οποιοδήποτε λόγο στη συνέχεια. Θα δούμε τι δεν κάναμε καλά στη ρεβάνς με την Neva και θα τα διορθώσουμε, ώστε να δουλέψουμε όπως πρέπει στον ένα μήνα που μας απομένει περίπου μέχρι τα παιχνίδια μας στα ημιτελικά και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με βάση τις δυνατότητες μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.