Δημητρούλιας: “Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κ.Σεραφείδη”

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Σαλαμίνας με 42-17, με τον τεχνικό των "κιτρινόμαυρων" να αφιερώνει το θετικό αποτέλσμα στον Στέλιο Σεραφείδη.

Η νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι αφιερωμένη στον Στέλιο Σεραφείδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” σχολίασε την εμφάνιση της Ένωσης, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ΑΕΚ ψάχνει την ταυτότητα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

-Για το παιχνίδι: «Ανεξάρτητα από το επίπεδο του αντιπάλου, προσπαθήσαμε να βγάλουμε την ταυτότητά μας και σαν πρεμιέρα θέλαμε να αποδώσουμε ενέργεια για τον κόσμο που μας βλέπει και ήρθε στον γήπεδο μετά από τόσο καιρό. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και ικανοποιημένος από το γεγονός πως δεχθήκαμε κάτω από 20 γκολ, κάτι που έχω την αίσθηση πως έχουμε καιρό να το κάνουμε. Θέλουμε φέτος να δώσουμε λίγη παραπάνω αμυντική προσήλωση, σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Έχουμε δρόμο μπροστά. Μας άνοιξε η όρεξη από το πρώτο ματς και την ανταλλαγή ενέργειας από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στη συνέχεια θα γίνει πολύ περισσότερος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικότερα με την άμυνα και το transitiongame. Είχαμε πάρα πολλές κατοχές, φθάσαμε στα 42 γκολ έχοντας χάσει και άλλες 20-25 κατοχές που σημαίνει ότι αποδώσαμε πολύ ψηλό ρυθμό και θέαμα. Επίσης να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον κύριο Στέλιο Σεραφείδη. Ένας άνθρωπος που δίνει τη δική του μάχη και είναι πάντα κοντά μας, αλλά και εμείς είμαστε κοντά σε ανθρώπους είναι σύμβολα για τον σύλλογo».

-Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα; «Για το χρονικό σημείο που είμαστε, ο βαθμός ετοιμότητας κρίνεται ικανοποιητικός. Το στοίχημα είναι εάν στα παιχνίδια της Ευρώπης και στο ματς με τον Ολυμπιακό, οι δύο Αλγερινοί θα μας αποδώσουν ποιοτικά λεπτά. Είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά είναι στοίχημα αν θα μπορέσουμε να τους κάνουμε χρήσιμους μέχρι τότε. Ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα αυτή με τον τρόπο που δουλεύει, προσαρμόζει τα νέα της στοιχεία πολύ γρήγορα».


-Με τους δύο Αλγερινούς κατά πόσο αλλαγμένη θα είναι η ΑΕΚ; «Δεν θα τη δούμε πολύ αλλαγμένη. Αλλά θα δούμε δύο πρόσωπα που θα μας προσδώσουν μέγεθος στην ομάδα και ποιοτικό χρόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.