Συνάντηση του Παπαγεωργίου με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών στο ΟΑΚΑ επισκέφτηκε τη Δευτέρα 10/10 ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κώστας Παπαγεωργίου.

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ιωσήφ Σταυρακάκη και την τεχνική σύμβουλο αθλημάτων της ομοσπονδίας Σοφία Δαυλιάκου, παρουσία του προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΕΑΟΚ Χρήστου Βατσακλή, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΕΟΑΚ με τις ομοσπονδίες των αθλημάτων, που έχει στις τάξεις της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήθηκε η ευρύτερη συνεργασία των δύο ομοσπονδιών με προτεραιότητα να διεκδικήσει η ΕΟΑΚ στην EDSO το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κωφών ανδρών-γυναικών και Νέων ανδρών και Νέων γυναικών του 2024. Επίσης, συμφωνήθηκε η διεξαγωγή του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κωφών ανδρών και γυναικών, το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα της ΕΦΟΕπΑ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Κώστας Παπαγεωργίου υπογράμμισε την αμέριστη στήριξή του στη διεκδίκηση της διεθνούς διοργάνωσης, καθώς και σε όλες τις δράσεις της ΕΟΑΚ. Παράλληλα υποσχέθηκε τη βοήθειά του στην ενημέρωση για την εύρεση κωφών και βαρήκοων αθλητών και αθλητριών, στα σωματεία, που ασχολούνται με την επιτραπέζια αντισφαίριση και βρίσκονται υπό την ΕΦΟΕπΑ. Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συζητήθηκαν και τοποθεσίες, με την ΕΟΑΚ να δείχνει την προτίμησή της για την Αθήνα. Γενικότερα σε διοργανώσεις, η ΕΦΟΕπΑ τόνισε ότι θα συνδράμει στο αγωνιστικό κομμάτι με διαιτητές, γραμματεία και εξοπλισμό.

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη γνωριμία και την επικοινωνία με τον πρόεδρο και την τεχνική σύμβουλο της ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Συζητήσαμε εκτενώς και για τη διοργάνωση αγώνων και για τη βοήθεια, που μπορεί να προσφέρει η ομοσπονδία μας στην προσπάθεια εύρεσης νέων αθλητών. Θα είμαστε με χαρά δίπλα στην ΕΟΑΚ και διαπίστωσα ότι οι στόχοι της ταιριάζουν με τη δική μας φιλοσοφία, που είναι να φέρουμε διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα, να δώσουμε την ευκαιρία σε Έλληνες αθλητές ν’ αγωνιστούν εδώ σε διεθνές επίπεδο και να έρθουν ξένοι αθλητές. Συμφωνήθηκε ήδη να διεξαχθεί σο ΣΕΦ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης κωφών και γενικά θα υπάρξει συνεργασία των δύο ομοσπονδιών», δήλωσε για τη συνάντηση ο επικεφαλής της διοίκησης της ΕΦΟΕπΑ.

Στο δικό της δελτίο Τύπου η ΕΟΑΚ σημειώνει επίσης: «Τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΑΚ Ιωσήφ Σταυρακάκης όσο και η τεχνική σύμβουλος Σοφία Δαυλιάκου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τον ομοσπονδιακό προπονητή για τη συνάντηση και τη συνεργασία και ανανέωσαν εκ νέου το ραντεβού της ενόψει της διεκδίκησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.